Odpowiedź dla Anyczki. Zagadka ze strony 14 to oczywiście cerkiew ze wspaniałymi malowidłami na ścianach. Znajduje sie ona przy drodze w Bereźnicy Wyżnej.
Pozdrawiam
Odpowiedź dla Anyczki. Zagadka ze strony 14 to oczywiście cerkiew ze wspaniałymi malowidłami na ścianach. Znajduje sie ona przy drodze w Bereźnicy Wyżnej.
Pozdrawiam
bertrand236
A gdzie ten "Wilk" jest .
Bertrandzie Ciebie to pytanie nie dotyczy ( Ty wiesz dlaczego - niech to będzie malutki sprawdzian czy Cię czytają i jak dokladnie :) ) .
Pozdrawiam PF[/list]
Mnie sie wydaje, że to przy sklepie w Zatwarnicy, ale tamten chyba mniej kolorowy był.Zamieszczone przez PiotrekF
Cieplo , cieplo Doczu - niestety nie choć okolica b. bliska ( i tak jestem zdumiony blyskawicznoscią Twoją )
Pozdrawiam PF
Aaaa zaraz, zaraz - trochę wczesniej było tez gospodarstwo, gdzie na przybudówce domu był chyba ten rysunek ???Zamieszczone przez PiotrekF
Stamtąd wybiegł taki mały piesek, ktory mnie nieźle obszczekał![]()
Brawo Doczu ! Trafiłeś.Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
Przemek
Cerkiew to i owszem, malowidła też niczego sobie, tylko że w Bereźnicy Wyżnej jest drewniana cerkiew i ma się całkiem dobrze, a ta na moim zdjęciu jest murowana i niestety...niszczejeZamieszczone przez bertrand236
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
To nie jest umieszczone na żadnej przybudówce.
pozdrawiam
bertrand236
Pomyliłem nazwy miejscowości stary jestem, mam prawo. zmieniam pierwszy człon nazwy drugi bez zmian Żernica WyżnaZamieszczone przez Anyczka20
bertrand236
Doczu - czy to okolice Przełęczy Wyżniańskiej ?Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)