Jeśli od Piniaszkowego wypuścicie prostą linie do krzyżówki w Uchercach Mineralnych to miejsce to będzie znajdowało się gdzieś na tej linii.
Jeśli od Piniaszkowego wypuścicie prostą linie do krzyżówki w Uchercach Mineralnych to miejsce to będzie znajdowało się gdzieś na tej linii.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 28-08-2012 o 17:46
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
mnie to wygląda na okolice Wołkowyji![]()
Jeśli te łąki co są po drugiej stronie, okalają taką wypasioną hawirę nad Pustelnią, to może chodzi o Sokole?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
też mi na tej linii wypadło Sokole ale Bazyl był pierwszy :> -o ile miał na myśli to Sokole między kościołem w Żłobku a Nazaretankami w Komańczy
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Maaaaarcin! Maaaaarcin! Uuuuu! Gdzie jeeeesteeeeś?!
No dobra... Na panoramie widać po prawej stronie zakamuflowaną Wyspę Skalistą... Dacie radę![]()
Na zdjęciu jest Zatoka Teleśnicka. Jawor?
Ostatnio edytowane przez Sonka ; 03-09-2012 o 20:05
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)