Dobrego strażnika ma.
Poprzednio użyłem niewłaściwego słowa - "bobrować" - człek się całe życie uczy![]()
Dobrego strażnika ma.
Poprzednio użyłem niewłaściwego słowa - "bobrować" - człek się całe życie uczy![]()
Gdzie znajduje się taka "zakazana" łazienka?:
detal26.jpg
Podpowiedź: hotele górskie i pensjonaty o podwyższonym standardzie nie wchodzą w grę![]()
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
hm..... baza w Łopience może?
Hm...a może Otryt i Chata Socjologa, tam jest taka wypasiona łazienka z wodą źródlaną:)
Otryt.jpg
Uśmiech bez mrugania okiem, naprawdę tak wygodnie urządzonej łazienki, w żadnych pensjonatach nie miałam. Z miejscem na miskę, obok ciuszki się nie pomoczą, ręcznik po ręką i co tam jeszcze komu potrzeba można porozstawiać na półkach, półeczkach i ławkach;-) I jeszcze zieleń dokoła. Tylko ten zakaz taki trochę rygorystyczny;-)
Tabliczki też jakoś nie pamiętam;-)
Ostatnio edytowane przez maciejka ; 17-10-2012 o 21:06 Powód: dopisek
Też nie jest to Otryt, miejsce znacznie bliżej a nawet całkiem blisko cywilizacji, a zakaz ustawiony został przez BdPN:
detal27.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czy aby nie jest ona, ta tabliczka w UG? Przy Campingu...
Pozdrawiam
bertrand236
nie wiem gdzie to jest, ale stawiam na Wołosate.
Niestety to nie te miejsca. Myślę, że ten szczególik powyżej tablicy:
detal28.jpg
pozwoli namierzyć cel bez pudła!
Moczarne - stary most kolejki wąskotorowej?
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)