Jak to mało widzisz na zdjęciu ?
Jest to ogrodzenie pewnego obiektu. W ogrodzeniu wykorzystano końskie chomąto.
A wnętrze obiektu widać tu
hmP1020269.jpg
Jak to mało widzisz na zdjęciu ?
Jest to ogrodzenie pewnego obiektu. W ogrodzeniu wykorzystano końskie chomąto.
A wnętrze obiektu widać tu
hmP1020269.jpg
Nie mam specjalnego sentymentu do knajp ale ta jednak jest wyjątkowa. I pierogi dają dobre![]()
Czterech panów B.
Chyba się poddam
bertrand236
Lokal ten słynie nie tylko z dobrych pierogów, ale i z dużej ilości czapek, czyli jesteśmy gdzie ?
Czyżby to był ekskluzywny lokal Pod Kamieniem Głupków ?
Taka ciekawostka jakby kogoś interesowało. Konto nie moje więc nie ma kryptoreklamy a mapę już mam. http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../14/2828001473
Chyba mnie tam nie było...
Pozdrawiam
bertrand236
A ja za to byłem wielokrotnie i też nie poznałem z zewnątrz o co chodzi :) Tyle, że u mnie spostrzegawczość jest raczej na dość miernym poziomie. Jak już się pierożków nawtykaliśmy i piwkiem popiliśmy to teraz, dla równowagi coś z zagadek dla "strawy duchowej":
detal34.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Krzyże znajdują się na szczycie, z którego w jedną stronę rozpościera się taki widoczek:
jednastrona.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)