gdzie jest Jasieniów?
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Pokuszę się jeszcze na jedną tapetkę. Tym razem już nie widoczek ( nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem zgadywanki, ale niech tam...) lecz mała ruina. Myślę, że dla "starych" Bieszczadników to nie będzie żaden problem.
Ruina.jpg
Zagadka na spostrzegawczość. Na której górze można spotkać takie kamienne stworki ?.
Głowa.jpgŚpiący lew.jpg
Fajne, szczególnie ta głowa, ale ja bym musiał chyba nosem się w to wpakować żeby zauważyć :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Przyznaję, że podczas robienia zdjęcia, tej ciekawostki nie widziałem. Dopiero w domu na komputerze zobaczyłem głowę jakby wykutą w skale. Podczas następnego pobytu w Bieszczadach, poszedłem jeszcze raz w to samo miejsce i po dokładnym przyjrzeniu się zobaczyłem dodatkowo lwa. Może to i jakaś sugestia, ale mimo wszystko intrygujące.
Czy to jest skrajnie zachodnia część Bieszczadów?
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)