kaplica jest mocno zdewastowana ....jak i cmentarz. Całość bardzo zarośnięta . Być może - DO CZASU![]()
kaplica jest mocno zdewastowana ....jak i cmentarz. Całość bardzo zarośnięta . Być może - DO CZASU![]()
A moglibyście tak o północy ludzkim głosem przemówić, coby reszta maluczkich mogła zrozumieć, kurczaki?!![]()
Bo mnie skręci na święta, albo coś...![]()
Maciejko - akurat SPECJALNIE DLA CIEBIE , to przemówię - Tarnawa !
co by cię nie skręciło , nie czekam do północy
ps chłopaki wiedzą o co chodzi , iż tam się nie chodzi....acz jest taka możliwość![]()
Jest możliwość powiadasz... jest możliwość... Ależ to optymistycznie brzmi! Może jednak mnie nie skręciA na zdjęcia cierpliwie poczekam
![]()
Czterech panów B.
o możliwościach takowych - na PW![]()
Na obiekcie ze zdjęcia odbywały w przeszłości się finały podchodów. Znaczy się trzeba było obalić flaszeczkę nie złapanym, dla łapiących zostawiało się jej połowę i kieliszekA łapali z dwóch stron, z tamtej jednak mocarniej :) Znana to była w okolicy zabawa i dobrze ją kontynuować. A legalnie to by mi się chyba tam nie chciało...
Pozdrav
Na szczęście, na zdrowie, na ten Nowy Rok...zagadka:
detal38.jpg
Jest to fragment większej, e tam większej - WIELKIEJ całości.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki