Jeśli można, ale czy można? Nikt nie protestuje, więc chyba można :) Dorzucę jeszcze inną podpowiedź:
detal66.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No to mnie Bazyl przygiął do ziemi, bo tych potworów tam nie zarejestrowałem, ale nie jestem tak spostrzegawczy jak on.
Ja dorzucę większą gabarytowo podpowiedź, czyli obiekt stojący po drugiej stronie drogi. Teraz już wszystko jasne gdzie jesteśmy ?
No może trochę ciemne.
.
hm11_9895.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
wow - co to jest! czekam z niecierpliwością na odpowiedź! ps. ale mu oko wylazło ;P
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Jedna minuta. To w tak niewielkim czasie Maciejka przebiła wszystko.
Bravo !
A wkrótce założę wątek o przydrożnych krzyżach bieszczadzkich (chyba że już ten temat jest ?)
Gdzie znajduje się ta "wieża kontroli lotów"? :P (osoby, które wyczytały gdzie idę -w tym niejaki Ser, są wykluczone ze zgadywania ;p)
1.JPG
Moje zagadki nie mają brania :( Odpowiedź: Sokoliska.
Dlatego zamieszczę drugą zagadkę :D Dla zachęty zgadywania dodam, że ten szlak wcale nie jest czarny, jak wyszedł na zdjęciu!
DSC02036.JPG
i 30 minut dalej:
DSC02038.jpg
Gdzie tym razem dreptała sobie Jimi???
buuuu! co jest. Podpowiedź, ponieważ nie widać dobrze koloru, szlak jest zielony a ścieżka czarna. Podpowiedź kolejna: sympatycy narciarstwa powinni się tu wykazać znajomością. Zachęcam do zabawy z mapą!
Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)