Strona 193 z 247 PierwszyPierwszy ... 93 143 183 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 203 243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,921 do 1,930 z 2635

Wątek: Znasz Bieszczady? Detale

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Znasz Bieszczady? Detale

Tja, po stronie północnej Działu, boczne ramie, idąc od południa pod górę ma być cmentarz z I wojny, to gdzie to kurna jest? Czy ten cmentarz jest zaznaczony? Przeglądam mapy i podejścia na boczne ramiona, te północne odchodzące od Działu i nie mogę takiego cmentarza wypatrzeć, ale pewnie mam złe mapy.
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Oj ty taki drobnostkowy jesteś Bazylu ;) Dział to nie tylko Pryszczata, obstawiam cmentarzyk na Pizorkach, którego nie ma a paśnik może jest na zachód od potoku Dynysów?

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Cytat Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
    Oj ty taki drobnostkowy jesteś Bazylu Dział to nie tylko Pryszczata, obstawiam cmentarzyk na Pizorkach, którego nie ma a paśnik może jest na zachód od potoku Dynysów?
    No jak Pizorki to północne ramie Działu to weźże wyrzuć w końcu ten swój kompas i kup nowy
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Też Cię lubię Bardziej północne niż południowe, w zasadzie północno zachodnie :) Ps. kompas mam już nowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2012

Namieszałem! Chyba miałem mapę do góry nogami, wkrótce się poprawię.

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

no i masz babo placek...

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2012

Mea culpa, zapisuje sobie plus ujemny! Doceniam ugodowość Jimi ale nie zmienia to faktu, że powinienem wlezć pod stół i zaszczekać. Bywa, że mylą mi się proste rzeczy a raz to nie wiedziałem czy do mojego kibelka jest kółko czy trójkącik więc czekałem aż wejdzie jakaś pierwsza osoba. Nieszczęsny ten paśnik choć dość łatwo go znależć. Trzeba ze Smolnika iść drogą przez łąki na lewo od ujścia Krywego do Osławy(czy aby napewno?) w kierunku Jasielnika i on tam gdzieś jest w lesie jeszcze przed cmentarzem. Ja to nigdy tak nie szedłem tylko od cerkwi przez łakę i chyba ze dwa potoczki i zawsze na niego wychodziłem. No to placek.

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

No to serwujemy placek potrójny, bo nie tak dawno w grupce forumowej min. z Bazylim szliśmy właśnie trasą o której piszesz czyli łąką spod sklepu na Jasielnik i owego paśnika nie widzieliśmy, za to dwa wyborne inne, jeden pod Diłem Doliżniańskim (o ile mnie pamięć nie myli) a drugi to ten mój w Woli... -przy każdym był bardzo wyborny postój ;) Ps. a z tego cmentarza to też praktycznie nic nie zostało.
    Ostatnio edytowane przez Jimi ; 05-08-2014 o 00:46

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Cytat Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
    No to serwujemy placek potrójny, bo nie tak dawno w grupce forumowej min. z Bazylim szliśmy właśnie trasą o której piszesz czyli łąką spod sklepu na Jasielnik i owego paśnika nie widzieliśmy,...
    Widzieliśmy, widzieliśmy:
    był.jpg

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2009

Znaczy szliście razem czy tyralierą czesaliście teren i tylko Bazyl sie na niego natknął?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)