to Otryt ?.....
to Otryt ?.....
Zakapiory były i niech sobie będą, mnie niestety ten temat interesuje średnio, ale jakbyś dał całą skałkę a nie jakąś wyrwę to można coś popróbować :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No dobrze, niech stracę, ale podaj mi namiary na Worłysko. Coś mi chodzi po głowie ale jakaś zaćma mnie ogarnęła :(.
Skała.jpg
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 12-06-2013 o 19:33 Powód: byk
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Super celny strzał :). Na pewno tamtędy przechodziłeś i pewnie nie jeden raz. Skałki znajdują się tuż przy szlaku, no może 15 m po prawej lub lewej, w zależności od celu wyprawy, idąc na północ lub na południe. Na Dżbyrze byłem i dlatego, coś chodziło mi po głowie. Tam też jest frajda. Dzięki za podpowiedź.
Jak tak piszesz, to mogą być to okolice szlaku Durna - Łopiennik?
Tym razem coś z mgłą w tle. Co tak czule otuliła ?.
Mgła.jpg
Może ta droga i budynek znajdują sie przy przekaźniku na Jaworze?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki