... nie jest to za trudna zagadka .... gdzie znajduje się graffiti, którego fragment jest poniżej....
1-DSC_4079 kopiaaa.jpg
... nie jest to za trudna zagadka .... gdzie znajduje się graffiti, którego fragment jest poniżej....
1-DSC_4079 kopiaaa.jpg
Nie widziałem takich malunków w tunelu w Łupkowie.
... w Łupkowie też tych malowideł nie widziałem, ale są w innym miejscu.... w szerszym wymiarze....
1-DSC_4079 kopia.jpg
Stacja w Łupkowie?
Drodzy Koledzy.....nie wiem co się tak tego Łupkowa "czepiliście"....bardzo fajna miejscowość i nic do niej nie mam.....może znowu nie doczytałem zasad zadawania zagadek i teraz ma być "coś" z Łupkowa.... ale musicie się przenieść w inny rejon naszych pięknych Bieszczadów.... jako podpowiedź i jeszcze szersze spojrzenie:.... nie wiem czy ten fresk nie wyszedł z pod ręki artysty co Piekiełko malował, bo zaiste ruch pędzla i dobór barw.... podobny....ale tyczy to tylko ogólnie przyjętego rejonu... czyli paru kilometrów...
DSC_4202 kopia kopia.jpg
.... nazwa rzeki jest wymalowana na filarze mostu....
DSC_4212 kopia.jpg1-DSC_4085 kopia.jpg
Ostatnio edytowane przez Szkutawy ; 25-08-2014 o 20:30 Powód: dodanie zdjęć
O! Szosa. Chyba na Ostrołękę. ;-) A tak serio, to most w Sękowcu. Widok z prawego brzegu w kierunku Zatwarnicy.
Brawo!!!.... to jest właśnie ta szosa na Ostrołękę.... wygrałeś piwo w Sękowcu.....
Piwa możemy się napić nawet przy tym przęśle. ;-)
Pod mosty nie zaglądam i dopiero nawierzchnia mnie naprowadziła. Kojarzę tylko dwa mosty na Sanie z drewnianą nawierzchnią, ale tylko jeden z nich ma trzy znaki drogowe bezpośrednio przed wjazdem.
To teraz coś ode nas. Gdzie spacerowaliśmy i widzieliśmy takie coś wyrastające z trawy?
zagadka.jpg
Ostatnio edytowane przez Przechodzień ; 26-08-2014 o 20:35
Aktualnie 18 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 18 gości)