... Długiemu czasoprzestrzeń zakrzywiała się w wielu miejscowościach...... przeczytałem dzięki Twojej wskazówce fajny wątek.... ale będę konsekwentnie torami kolejowymi zmierzał... tym razem od południa.... znowu Łupków?....
Brzozowiec ;p strzelam
To teraz.... co to za obiekt i gdzie się znajduje...?.... a znajduje się nie tak wcale bardzo daleko od poprzedniej zagadki...
DSC_4314 kopia gggkopia.jpg
ps. ... coś mi net zwolnił gwałtownie... chyba się kończy.... czyli następna ewentualna podpowiedź niestety 1.09.....
Popieram sir Bazyla.
Kościółek.jpg Kościółek1.jpg
.... jest pierwszy września, więc odpowiadam i potwierdzam, że to .... tak, tak ten kościółek....
DSC_4314 sssskopia.jpg
Mam zagadkę dość nietypową.. filmową. Kto zgadnie gdzie kręcone są wybrane sceny z poniższego filmiku? Z uczestnictwa w zagadce wykluczeni są uczestnicy ostatniego spotkania Klubu Rzeszowskiego, w głównej mierze don Enrico z którym na ten temat rozmawiałam
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=uj_lXfNTS8I
Poniższe sceny, których dotyczy zagadka kręcone są w tym samym miejscu w Bieszczadach - którym?
1:20, 1:52, 2:32
Pytanie dodatkowe -dla wszystkich po odgadnięciu zagadki:
co to za szczyt ostatni po prawej w 1:41 ?
A można innym podpowiadać? Z przypadku znalazłam się na spotkaniu, to nie wiem czy mnie to wyklucza
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)