Czolem,ktos wie gdzie ta chatka stoi w Bieszczadach?cos mi sie wydaje ze to okolice rzeczki Wetlinka.
Dzieki za pomoc:)
Czolem,ktos wie gdzie ta chatka stoi w Bieszczadach?cos mi sie wydaje ze to okolice rzeczki Wetlinka.
Dzieki za pomoc:)
Tuż obok stoi większy obiekt od tej chatki, a na dodatek w III odcinku Watahy, były kręcone pewne sekwencje tego filmu. Jednak Wetlinka tam nie przepływa.
Schodząc z Korbani w kierunku zachodnim moża trafić na coś podobnego.
Wiec Tyskowa?
dziekuje:)
Też tak myślę. Na potwierdzenie, jeszcze 2 zdjęcia tego obiektu.
Tyskowa1.jpg Tyskowa2.jpg
Na tym cmentarzu wiele się zmieniło(stan 2011):
Bieszczady marzec 2011 174.jpg Bieszczady marzec 2011 175.jpg w sąsiedztwie góra, niedawno Jimia tam była:Bieszczady marzec 2011 171.jpg
Żubracze pewnikiem.
Naprowadziła mnie Jimia - hi, hi, dobre, bardzo dobre :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Żubracze to prawidłowa odpowiedz, z lewej kawałek dachu Cichej Wody,niestety ostatno była nieczynna:
Bieszczady marzec 2011 176.jpg
A to miejsce jest Wam znane?:
detal74.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Kilka lat temu, po drugiej stronie drogi, kursowała taka kolejka:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)