No jeśli spotkanie na północy miłośników Bieszczad, to i ja bym się z chęcią dosiadł do takiego ogniska, jeśli termin będzie sprzyjający a biesiadnicy przyjaźni.
----------
pozdrawiam
No jeśli spotkanie na północy miłośników Bieszczad, to i ja bym się z chęcią dosiadł do takiego ogniska, jeśli termin będzie sprzyjający a biesiadnicy przyjaźni.
----------
pozdrawiam
Dostałam sygnał od Długiego , także jest chętny na spotkanie .
Myślę że do realizacji już tylko malutki kroczek.
Bertrandzie pakuj walizki , czekamy na Ciebie i Renatkę .
Mam nadzieje że nasze grono jeszcze sie powiększy i dołączą inni nadmorscy bieszczadnicy .
To nie jest tak. Przyjadę do Trójmiasta sam. Nie wiem kiedy sprawy służbowe rzucą mnie na Wybrzeże, więc nie chcę już się już teraz umawiać. Odezwę się do Was w stosownej chwili. Obiecuję.
Myślę, że zaraz Admin nas opieprzy za te pogaduszki w wątku o detalach bieszczadzkich.
Pozdrawiam
P.S. Może Renatka da się namówic ....
bertrand236
Doczu!
Rzuć jakąś podpowiedź odnośnie tego "mechanizmu"
Pozdrawiam
bertrand236
Gdzie to jest??![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
No dobra , bo wiedzę, że znowu przesadziłem z poziomem trudności.Zamieszczone przez bertrand236
Miejscowość ta była już wymieniana w tym wątku, a sam kiwon znajduje się z tyłu bardzo charakterystycznego obiektu w tej miejscowości. Drugiego takiego budynku tam nie ma choćby ze względu na rozmiary.
Czy chodzi może o Zatwarnicę, za hotelem?Zamieszczone przez Doczu
P.S. Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum. :D
Dokładnie takZamieszczone przez kratom
Gratuluję.
Witamy cię również - bardzo dobre wprowadzenieZamieszczone przez kratom
![]()
Dorzucam zagadkę jak najbardziej na czasie, choć zdjęcie zostało zrobione kilka lat temu.
Gdzie znajduje się siedziba tych sympatycznych ptaszków ?
Czy gdzieś są jeszcze inne siedziby, bo ja znam tylko to jedno ?
gniazdo na drzewie przy cerkwi w Równi?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki