Oprócz tego, że zillo piecze pyszne chruściki, to jeszcze potrafi poznać cerkiew po takim jej fragmencie. Przychylam się do tego, że jest to Równia.
Bocianie gniazdo znajduje sie też przy Barze pod Tołstą w Terce.
Pozdrawiam
Oprócz tego, że zillo piecze pyszne chruściki, to jeszcze potrafi poznać cerkiew po takim jej fragmencie. Przychylam się do tego, że jest to Równia.
Bocianie gniazdo znajduje sie też przy Barze pod Tołstą w Terce.
Pozdrawiam
bertrand236
Zjadłeś, aż dwa. Sorry AdminZamieszczone przez bertrand236
Zadziwiające ....tyle razy w tym barze bylam ......... gniazda nie widziałam .
Teraz to widze , że nic nie widze .
Detalicznie jestem całkiem do niczego![]()
Kto zgadnie w którym miejscu w Polańczyku gniazdo ma ten oto bociek? :D
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Kiedyś słyszałem taki stary dowcip: Przychodzi zięć do teściowej. Teściowa stawia kolację. Zięć głodny to co rusz sięga po następną skibkę /po poznańsku to kromka chleba/. W pewnym momencie teściowa się odzywa; Jedz, jedz. Weź sobie szóstą skibkę ja Ci wcale nie liczę..Zamieszczone przez zillo
Chcę sobie pochodzić po Bieszczadzie, a jak sam zauważyłeś jestem duużym człowiekiem. Stanowczo za dużym.![]()
Musze stać się trochę mniejszy.
dlatego tak sie oszczędzałem. A chruściki rewelacja
. Jeszcze będziesz żałował, że się zdradziłeś takimi zdolnościami.
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
bertrand236
Się nie stresuj. Kiedyś schodząc z Jasła zaczepiła mnie śliczna dziewczyna i usłyszałem Cześć Bertrand! Ciekawe, co to była za dziewczyna, której nigdy przedtem na oczy nie widziałem...Zamieszczone przez iza
![]()
pozdrawiam
bertrand236
Czy ten słup z boćkami nie stoi czasem koło kawiarni Pana Leszka w Polańczyku?
Pozdrawiam
bertrand236
NIEZamieszczone przez bertrand236
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
ale te bieszczadzkie boćki sprytneten z fotki jaką piekna podstawke pod gniazdo sobie wyspawał...
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Rozumiem , że nie zgadłam z tą cerkwią. Dalej strzelam Smolnik nad Osławą. Anyczka jest sprytna jak te boćki. polańczyk niby znany jest nam wszystkim ale to miejsce niewiele osób odwiedziło.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)