hmmm... czyzby w okolicy "Chaty pod Haliczem", w miejscu gdzie chodzi się zadzwonić i odebrac smsy.Zamieszczone przez Browar
hmmm... czyzby w okolicy "Chaty pod Haliczem", w miejscu gdzie chodzi się zadzwonić i odebrac smsy.Zamieszczone przez Browar
To moze i ja wrzuce jakas zagadke. Gdzie widnieje owa tabliczka?
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Dział? Podejście od strony Wetliny.Zamieszczone przez Browar
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Tego nie wiem a podpis na tabliczce jest nieco niewyraźny.Zamieszczone przez malo
Tak sobie myślałem że mogłem dopisać że to zagadka dla "chatkologów" no i nie trzeba było :D .Bingo! (jeżeli "chata pod Haliczem" to ta sama co pod K lub O)Zamieszczone przez Doczu
Pozdrav
Ta sama :D
Pozdrawiam
bertrand236
Tak na boku: Browar, Bartrand - dzięki za oświecenie, bo nie wiedziałem że te wszystkie nazwy to jeden i ten sam obiekt (znałem tylko O lub K). Już w głowę zachodziłem gdzie tam w pobliżu może być podobny obiekt. Ale jak przyjrzałem się tutaj na fofo to faktycznie ten sam eternit, te same skrzypiące okiennice, no i ten spad przed chatką.
A tak właściwie to dlaczego "pod Haliczem". Jeśli dobrze pamiętam to właściwie stamtąd widać Trumnę, ale czy Halicza?
Tak, tą chatę miałem na myśli. Rzeczywiście pisząc chata pod Haliczem można myśleć o tej w B, ale tam w okolicy raczej płaskoZamieszczone przez Browar
![]()
Widać Halicz. Mam nawet gdzieś na swojej stronie, z zimowej galerii zdjęcie gdzie widać krzyż. I bynajmniej nie jest to krzyż na TarnicyZamieszczone przez malo
ATSD to chata pod Haliczem nie jest kryta eternitem, lecz blachą.
EDIT+++++++++++++++++++++++
Oj - na stronie jednak nie zamieściłem tego zdjęcia, jednak na komputerze mam.
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)