nie jestem pewien na 100%, ale 2-3 lata temu był chyba jakiś "hepening" na szlaku z Przeł. Wyżnej na Połoninę Wetlińską - ChatkaZamieszczone przez bertrand236
nie jestem pewien na 100%, ale 2-3 lata temu był chyba jakiś "hepening" na szlaku z Przeł. Wyżnej na Połoninę Wetlińską - ChatkaZamieszczone przez bertrand236
pozdroowka
marekm
Nie pojechałem na łykend w Bieszczad :( , to sobie wspominam. To było w 2003. miejsce sie zgadza.
pozdrawiam
bertrand236
Nie jesteś samZamieszczone przez bertrand236
To jest mój pierwszy majowy weekend od kilku lat, kiedy nigdzie nie jade
Bardzo mi z tym źle![]()
![]()
Możemy wirtualnie o 22:00 Stuknąć sie browarkiem. :D Moze to coś pomoże. ja przynajmniej mam telefoniczne relacje od Barnaby. Dzisiaj spał koło Baligrodu.Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
bertrand236
No czemu nieZamieszczone przez bertrand236
Zwłaszcza że jest okazja, bo dziś zakupiłem sobie giepeesa
No i jak mu tam ? Tłoczno było czy spokój ?Zamieszczone przez bertrand236
Pytanie z rodzaju retorycznych. Mu tam zawsze dobrze. :D Chatka była pełna. Nawet jakaś ekipa na strychu koczowała. Napisz na PW co to za sprzet? kiedyś się przymierzałem, żeby coś takieko kupić.Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
bertrand236
A czy ja mogę do was dołączyć? Też mi źle, że nie jestem w Bieszczadach, i smutno..., i tak trochę ciężko... :( Dobrze, że choć forum jest...Zamieszczone przez bertrand236
Witam Cię Wojtku i zapraszam do towarzystwa
bertrand236
Dzięki, właśnie siedzę przy szklaneczce "najlepszego piwa w Europie". A tak nawiasem mówiąc, coś nasz Admin nie przestawił się na czas letniZamieszczone przez bertrand236
. Co do "detali" w tym wątku: dobra sprawa na "nauki" Bieszczadów. No to zdrówko...
Byłem nastepnego dnia po Barnabie (widząc po wpisie) i przyszedł jeden taki mało miły od flinty i... gdyby nie Zuberek któremu wszędzie wolno to byłaby dziwna gadka.Zamieszczone przez Doczu
Przy okazji pierwszy raz odwiedziłem to miłe miejsce. Przyznaję że bardzo urocze.
pozdrawiam
malo :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki