Nie jest to też Hulski. Naprowadzajka: w pobliskiej okolicy można natknąć się na takiego zwierza:
Nie jest to też Hulski. Naprowadzajka: w pobliskiej okolicy można natknąć się na takiego zwierza:
Jakiegoś czuja mam, że to Wołosaty potokkkkk
A może potok Czarny w okolicach Polany?
Pomimo, że podałeś prawidłową odpowiedź - dla ciebie czerwona kartka (przy poprzedniej odpowiedzi, tej z krzyżami miała być żółta). Za co? - sam wiesz.
Jest to wodospad na potoku Czarnym powyżej Rosolina (na którego terenie można spotkać takie piękne koniki).
Pozdrówka - Bazyl
No to moja propozycja. Gdzie znajduje się ta niewielka jaskinia?
Drugi strzał po analizie mapy: Sołotwina?
bertrand236
w paśmie Bukowicy
Wiem gdzie jest ta jaskinia ale nie zdradzę i nie jest to w paśmie Bukowicy (nie bardzo kojarzę takie pasmo w Bieszczadach, jedynie w Beskidzie Niskim). Jeśli chodziło Ci o to pasmo to według mnie nie jest to poprawne rozwiązanie, gdyż ta niewielka jaskinia znajduje się jak najbardziej w Bieszczadach - ale poczekajmy co odpowie Pietras.
Pozdrówka - Bazyl
;-) Niech Ci będzie pasmo Beskidu Niskiego ale w okolicy i tam jest przepięknie. Na szlaku czerwonym jest taka grupa wychodni skalnych, pod skałą jest bardzo podobna jaskinia. Ku radosze dzieciaków, a przerażeniu nauczycielek wczołgiwaliśmy się tam w czasie wycieczki. Pudło, poddaję się. Nie wiem.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 04-01-2007 o 10:00
Aktualnie 9 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 9 gości)