A gdzie stoi ta kapliczka?
bertrand236
Koło tej samej drogi stoi blok mieszkalny. Strasznie podoba mi się inicjatywa mieszkańców owego bloku. Chodzi o wystrój balkonów tak bujną roślinnością. Jakby w miastach ludzie to samo porobili na swoich balkonach może nie było by tak szaro... jak jest.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Spóźniłem się, więc jeno dodam, że Synarewa z "cudownym" źródełkiem
Pozdrawiam :)
ja też wiedziałem co to za kapliczka chyba :D blisko kapliczki śp Sierżant bazował? (Marek Bendnarz) przenocował mnie 3 noce pod koniec grudnia 2003 :D
blisko jest fajna chatka :D - drewniana z czynnym kominkeim. ostatnio jak tam byłem V2006 to ~20osób przenocowało w środku. większość na strychu. - i nie mam na myśli tej zrujnowanej stodoły an rozdrożu przy mostku :P
Jak to śpSierżant powiadał - Matka Boża Królowa Karpat w kaplicy znalazła swój dom..
Ostatnio edytowane przez TQT ; 20-02-2007 o 21:14 Powód: dodałem szczegóły ad chatki i perzypomniałem sobie nazwisko Marka - śp Sierżanta
Nietypowo tym razem, bo zagadką dla mnie też jest, gdzie ten sklepik sie znajduje, bo nie jestem pewien lokalizacji. Tzn. wiem mniej więcej, wiem przy której drodze i gdybym miał strzelać, to podałbym tę jedną nazwę - jaka to miejscowość?
Sorry za jakość
Pozfdrawiam![]()
bertrand236
Bingo. A co z ziemianką?
bertrand236
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)