Władek Nadopta w nowej knajpie Lacha w Solinie?
A co do zagadki Nr 13 to jest gdzieś na drodze ze Spisówki do Łopienki?
Władek Nadopta w nowej knajpie Lacha w Solinie?
A co do zagadki Nr 13 to jest gdzieś na drodze ze Spisówki do Łopienki?
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Łopienka-ta dziurka jest cudna !Zamieszczone przez Browar
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
To i ja dorzucę coś od siebie. Nie będzie łatwo, ale jak nie poradzicie sobie, to będę podpowiadał.
No to może jakieś skałki.
Pozdrawiam
naive
Skałki Pana Naive to chiba fragment kamieniołomu na Łomach pod Otrytem naprzeciw Krywego
A moja zagadka nr 115 to tak zwane miejsce Podkamionka nad Zwierzyniem, prowadzi tam żółty szlak dojsciowy ale tak mało uczęszczany, że chyba moim poprzednikiem był gość z białą i żółta farbą :) Warto tam wpaśc po drodze w te wyższe Bieszczady... Są tam dwa wygodne dojścia od Zwierzynia i od Glinnego...Jakby ktoś posiadał katapultę dużego kalbru to moznaby powiedzieć że to miejsce jest o rzut kamieniem od Kamienia Leskiego
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
A moja zagadka Nr 10 ta z beczką. Co nikt nie wie? Na pewno tam byliscie To nie wysokie Bieszczady..ani nawet nie te niższe...ale za to calutkie je widać z tego miejsca :D
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
www.anyczka20.fotosik.pl
Bezmiechowa? Tak do końca to nie jestem pewien czy to jeszcze Bieszczady, ale jak nawet nie to całkiem bliskoZamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
Ano Bezmiechowa...Bieszczady nie Bieszczady...granice pal licho Cudny stamtąd widok..naprawde..w Bieszczadach nie ma lepszego. A w tych beczka to i spać można
www.anyczka20.fotosik.pl
Nie to nie tam. Jest to przy pewnej drodze.Zamieszczone przez Jabol
Pozdrawiam
naive
a ja skałki pana naive sytuuję przy drodze berehy nasiczne
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki