Bezmiechowa? Tak do końca to nie jestem pewien czy to jeszcze Bieszczady, ale jak nawet nie to całkiem bliskoZamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam
Bartek
Bezmiechowa? Tak do końca to nie jestem pewien czy to jeszcze Bieszczady, ale jak nawet nie to całkiem bliskoZamieszczone przez Anyczka20
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
Ano Bezmiechowa...Bieszczady nie Bieszczady...granice pal lichoCudny stamtąd widok..naprawde..w Bieszczadach nie ma lepszego. A w tych beczka to i spać można
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Nie to nie tam. Jest to przy pewnej drodze.Zamieszczone przez Jabol
Pozdrawiam
naive
a ja skałki pana naive sytuuję przy drodze berehy nasiczne
A ja strzelam na oślepDroga Sękowiec-Nasiczne, w okolicy Dwernika Kamienia tuż przed Nasicznem.Zamieszczone przez miras
A z tymi skałkami to Jabol pogodził nas wszystkich![]()
To są właśnie te skałki. Zdjęcie jest troche mylące, gdyż pokazuje "górę", w czasie gdy robiłem to zdjęcie stał tam samochód dostawczy z dwoma rowerami na pace więc nie dało sie zrobic zdjęcia całości.Zamieszczone przez miras
Pozdrawiam
naive
Podpowiedź do zagadki nr 15 znajduje sie na mapie.Jak nie znajdzie się nikt taki kto by to rozszyfrował to kolejne ujęcia na mapie będą zbliżały się do samego centrum.
22*15' - 22*25' - południki
49*8' - 49*13' - równoleżniki
Skala 1:75000
Browar - rozwiązanie nadejdzie w ten czy inny sposób.
P.S Czyżby lucyna też nie wiedziała?
BingoZamieszczone przez Anyczka20
Zgadzam się w pełni :DZamieszczone przez robines
Pozdrav
Pozdrav
Waldi stawiam na Solinkę albo Liszną ze wskazaniem na Solinkę.
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
mogą być jeszcze RoztokiZamieszczone przez Anyczka20
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)
Zakładki