P1000890Q.jpggdzie stoi ten znak?
P1000890Q.jpggdzie stoi ten znak?
Ten znak stoi tuż przed dojściem do Łopienki. Fotka zrobiona od strony cerkwi. Dawno, dawno temu zapodałem już tę zagadkę.
Pozdrawiam
bertrand236
bertrand236
no nie przeczytałem wszystkich zagadek, trzeba sie przyznać bez bicia . Mam pytanie przy okazji, czy te dziury na znaku to ślady po pociskach? zawsze jak tamtędy ide to się zastanawiam.
Pozdrav
Dzięki, już znalazłem i nadrobiłem braki , przejrzałem więcej zagadek, i tym lepiej bo miałem jeszcze coś zamieścić, ale też już było wcześniej. Trzeba poświęcic troche czasu żeby się zaznajomić ze wszystkimi zagadkami, ale wyjdzie to tylko na dobre, a przy okazji można się pobawic mimo że są już rozwiązane. Pozdrawiam
Być może ta zagadka przysporzy niektórym wiele problemów, a niektórzy mocno się zdziwią, ale na pewno można postawić pod tym zdjęciem komentarz: wind of change . pytanie: gdzie to stoi...? na pytanie: czy jest to płyta pilśniowa? odpowiadam: tak... to płyta pilśniowa.
Ostatnio edytowane przez Marcin ; 24-02-2011 o 20:31
To nie jest płyta pilśniowa.ZPC
Ostatnio edytowane przez joorg ; 24-02-2011 o 21:39
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To na przyszłe mega-KiMB-y budują,he he
Pozdrav
może zaczną gorące zupy dawać:) Jak babcie laczkiem, dostane zimny żurek to sobie odgrzeje przy stole na własna rękę
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki