Paniszczów?
Paniszczów?
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
To odnośnie mojej zagadki ?Zamieszczone przez Anyczka20
Jeśli tak to nie.
Odnośnie zagadki Bertranda
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Bingo Anyczka
W sprawie browarków, a może kawy /jak wolisz?/ odezwę się, jak znowu będę pomykał w Bieszczad. Wszak już miesiąc mnie tam nie było. Ha! i Nie było też relacji z ostatniego pobytu!
Wracając do mojej zagadki. Warto zajrzeć w to miejsce. Cisza i zwierzyna. Zero turystów. Kilka lat temu harcerze lub inna młodzież /nie udało mi się ustalić dokładnie/ rozbiła sobie obóz w pobliżu cerkiewiska. W miejscu gdzie kiedyś stał ołtarz zrobili sobie kibelek... :(
Pozdrawiam
bertrand236
Gdie jest ten aniołek? ( jest ich tam więcej)
Długi
Nooo, nie wiecie? Nikt tam nie był?, Nie wierzę, trzeba więcej szczegółów?
Proszę
Długi
Czy to Baligród ?
Nie byłem w środku ale jakoś tak wnętrze wydaje mi się znajome, i chyba przy okazji opisywania stanu Cerkwi w Baligrodzie, bodaj Bertrand zamieszczał jakies fotki.
ATSD >>> wstyd się przyznać, ale w Bieszczadach nie byłem jeszcze w ani jednej cerkwi Zawsze jakoś nie mam szczęścia aby były otwarte :/
Cerkiew w Baligrodzie jest pięknie malowana, ale stan techniczny jest opłakany. Tu jak widać stan idealny. Dla ułatwienia jeszcze dodam, że obecnie cerkiew jest użytkowana jako kościół katolicki.
Długi
Czyżby Międzybrodzie?
:oops
Takie trudne?
No jest to niedaleko jednej z propozycji KIMBowych
Długi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki