Koło tej samej drogi stoi blok mieszkalny. Strasznie podoba mi się inicjatywa mieszkańców owego bloku. Chodzi o wystrój balkonów tak bujną roślinnością. Jakby w miastach ludzie to samo porobili na swoich balkonach może nie było by tak szaro... jak jest.
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
A gdzie stoi ta kapliczka?
bertrand236
Spóźniłem się, więc jeno dodam, że Synarewa z "cudownym" źródełkiem
Pozdrawiam :)
Bingo. A co z ziemianką?
bertrand236
ja też wiedziałem co to za kapliczka chyba :D blisko kapliczki śp Sierżant bazował? (Marek Bendnarz) przenocował mnie 3 noce pod koniec grudnia 2003 :D
blisko jest fajna chatka :D - drewniana z czynnym kominkeim. ostatnio jak tam byłem V2006 to ~20osób przenocowało w środku. większość na strychu. - i nie mam na myśli tej zrujnowanej stodoły an rozdrożu przy mostku :P
Jak to śpSierżant powiadał - Matka Boża Królowa Karpat w kaplicy znalazła swój dom..
Ostatnio edytowane przez TQT ; 20-02-2007 o 20:14 Powód: dodałem szczegóły ad chatki i perzypomniałem sobie nazwisko Marka - śp Sierżanta
Nietypowo tym razem, bo zagadką dla mnie też jest, gdzie ten sklepik sie znajduje, bo nie jestem pewien lokalizacji. Tzn. wiem mniej więcej, wiem przy której drodze i gdybym miał strzelać, to podałbym tę jedną nazwę - jaka to miejscowość?
Sorry za jakość
Pozfdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki