Kapliczki w Bieszczadach to temat już w tym wątku exploatowany! Poniższa,chociaż niczym specjalnym się nie wyróżnia,nie jest taką zwykłą kapliczką,przynajmniej dla mnie. Jestem z nią związany emocjonalnie.Jest to niejako "moja" kapliczka. Gdzie stoi?
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
jakas taka biala to stoi przed ta STRASZNA gora za Cisna jak sie wraca do domu!!!!![]()
![]()
![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
W gminie Cisna chyba Strubowiska vel Strzebowiska. Dzieciaki z gminy Cisna opracowały świetnie ten temat. Wydały nawet folderek. Niestety, ktoś mi go zwinoł.
No nie! Tamtędy nikt nie wraca,nikt nie chodzi (jak nie musi). Ja chodzę dlatego, że tamtędy nikt nie chodzi (bo i po co!)Napisał Lucyna: W gminie Cisna chyba Strubowiska vel Strzebowiska. Dzieciaki z gminy Cisna opracowały świetnie ten temat. Wydały nawet folderek. Niestety, ktoś mi go zwinoł.
A tak wygląda otoczenie!
19 marzec???????????byles w Biesach????
zazdroszcze:((((
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Może to Żernica,ale też głowy nie dam
Wojtek legionowo
Piotrze! Głowę mógłbyś spokojnie zadeklarować, to nie jest kapliczka na Gawgani! Zdaję sobie sprawę z tego że że kapliczek jest mnogo, większość podobnych,niektóre wprost blizniacze. Miejscowość w której stoi kapliczka niczym się nie wyróżnia. Jej nieliczni mieszkańcy owszem,wyróżniają ich dwie cechy,niestety nie do opisania na publicznym forum. Na www.twojebieszczady.pl słowo będące nazwą tej miejscowości nie występuje.Niewątpliwie jest to jednak miejscowość leżąca w Bieszczadach,zamieszkała,zapomniana. Tylko co to za miejscowość???
Ostatnio edytowane przez Pastor ; 23-03-2007 o 22:49 Powód: Usuniecie słowa "raczej"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki