Dobrze, że piszesz o tym bo nie wiedziałam. A więc już wszędzie trza płacić. :( ?
No trudno!
W każdym razie nie zrezygnuje z wycieczki. Howk!
Dobrze, że piszesz o tym bo nie wiedziałam. A więc już wszędzie trza płacić. :( ?
No trudno!
W każdym razie nie zrezygnuje z wycieczki. Howk!
Z tego co wiem w tym roku ceny w parku nie zmieniły się. W klakulacji zawsze uwzględniam 4 zł dorośli i 2 zł ulgowe.
No wiesz z czegoś trzeba utrzymac te szlaki,wszystko kosztuje...Zamieszczone przez elfica
![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Tak wiemHowk!
A bywacie po za bieszczadami w innych rejonach Polski?? Np. w moim rejonie, czyli na Jurze k-c? Polceam, też ładny zakontek świata. Szczególnie zamki i jaskinie.
Hmmm... pogranicznicy to jedno (mandat jest tylko troche dotkliwy), ale ten szlak jest mało uczęszczany (tylko starzy wyjadacze), a idzie się wzdłuz przepięknej puszczy bukowej (najstarszy obszar leśny) i mozna spotkać (zwłaszcza nocą) np. misia, lub 4 do 7 wilków (a teraz sa głodne hehehe....) Radzę zejść i biwakowąć w cywilizacji "Malo" dobrze radzi.
Smutno mi......
http://kkkrzychoo.fotosik.pl/
Ojeju Elfica, bo zaraz się rozpłynę. Jura k-c to też mój drugi "dom", pisałem z niej pracę i w OPN miałem praktyki. Za każdym razem na widok Mirowa klękam i dziękuje Bogu że dał mi jeszcze raz tu wrócić. Skąd dokładnie jesteś?Zamieszczone przez elfica
Jestem sobie z niedaleka tego cudownego Mirowa. Kocham Mirów, lubię tam siedzieć godzinami. Podjeżdżam sobie rowerkiem i siedzę dzień cały (oczywiście letni dzień). Jura jest fajna. W miarę dzika i nieczuczęszczana (chociaż Mirów ostatnio to czasem za bardzo). Wolałabym pozostawić tu trochę dzikości.
Ja też jestem częstym gościem zarówno na Jurze, jak i Pustyni Błędowskiej.
Na jurze bywam średnio kilka razy w roku.
Ja za to siedzę tu (na Jurze) już trzeci rok i ruszyć się stąd nie nie mogę :).
mam pytanie jaka mape kupic aby dobrze był wytyczony szlak wschodniobeskidzki.wogóle mnie interesuje dobra mapa bieszczad!!!!!!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki