jedyne miejsce w Dwerniku jakie mi się kojarzy z bębnami to blaszak :P
tak
nie
jedyne miejsce w Dwerniku jakie mi się kojarzy z bębnami to blaszak :P
w blaszaku czasem są nawet jakies koncerty...chyba miejscowych kapel....
Hmmm.... blaszak? Nie znam tego miejsca...nigdy tam nie byłem. Czy mógłbym prosić o troche więcej szczegółów? Chętnie wpadłbyma tam na jakiś koncert~~najlepiej jakiejś punkowej, metalowej, regge, lub etno kapeli ;]
tylko ze o takich koncertach to pewnie można sę dowiedzieć dopiero na miejscu ...w necie to nawet nie ma szan znaleźć ...no chyba że właściciel baru zamieści
Blaszak znajduje się około 70m od sanu nad strumieniem spływajacym z otrytu...ten strumień solidnie podmywa knajpkę :P ...blaszak stoi na rozwidleniu drogi na zatwarni i na brzegi :)
he he koncert w Blaszaku:D Jakoś nie moge ich zapomniec.Jeszcze przez cały sierpień bolały mnie palce od gry na gitarze.Pozdrawiam chłopaków od Bębnów Pedra, Marcina, Rowera , Habure, Wrone i wszystkich innych którzy umilali rytmicznie wieczory:DA nawet całe noce.Pozdrawiam cieplutko ekipe z Blaszki Dorotke i Kube:DW tym roku tez wrócimy i napewno nie bedzie gorzej.
chatka z dykty na czesciach z pkp?? brzmi niezle!!! gdzie to cudo ??? :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki