W tym roku z KSIĘŻNICZKĄ - o ile zechce dama pojechać- mam trochę czasu na przekonanie jej!
W tym roku z KSIĘŻNICZKĄ - o ile zechce dama pojechać- mam trochę czasu na przekonanie jej!
mAAtylda
1 osoba, mysle ze na miejscu cos sie poderwie, miejsce obojetne.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
WItam
2 osoby jeśli się dobrze czas poukłada
Pozdrawiam
PeteR
Zawsze możesz poderwać się z krzesłaZamieszczone przez irek
........ żeby podać piwko
![]()
Pozdrawiam
Oluś_oluś a ty się nie zgłaszasz ? o zgrozo .....:(
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Kobietko droga jeszcze nie wiem dlatego się nie zapisuję, ale do maja jest jeszcze trochę czasu. Całkiem możliwe, że na spotkaniu sobie pogadamy![]()
Pozdrawiam
coraz wieksza ochote i ja mam wpisac siebie i Pierka... ale kurcze jak znow sie czas odpowiedni nie zbierze i znow mi nie wyjdzie, to znow taki jeden bedzie sie ze mnie smial... ehhh... a tak mi sie w tym roku chce jechac....
Ps. Ten jeden to mysle ze wie o kim mowa![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
skoro to "spęd " jest to może potrzeba jakiegoś bacę albo juhasa, coby owieczki zagonił ..... :P....... osobiście jesli już, to za owce nie robię.... moge robić za kopytne>>>>> osioł
tro jest to :)
Kaha jak Was nie będzie , to jak Cię dorwę, jak nakopie..... to nie siądziesz :):P![]()
juz sie zaczynam bac....
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Witam i pozdrawiam!!!Temat postu: Lista uczestników KIMB V 2006
Kazimierz Wiktor - dwie osoby!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki