Ja niestety wypadam ze skladu,zmienily sie terminy obron i jesli chce sie obronic przed wakacjami to do 5 czerwca musze oddac prace dyplomowa, a konca nie widac ;( Wszystkim wybierajacym sie milej zabawy zycze.
Ja niestety wypadam ze skladu,zmienily sie terminy obron i jesli chce sie obronic przed wakacjami to do 5 czerwca musze oddac prace dyplomowa, a konca nie widac ;( Wszystkim wybierajacym sie milej zabawy zycze.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mówią, że praca nie zając i nie ucieknie, ale spróbujcie to powiedzieć mojej szefowej!
No cóż, vis major nie da mi się z Wami spotkać w Smolniku, ale może spotkam kogoś (kto ma dłuższy urlop :) )na szlaku - wyruszam w poniedziałek. Do zobaczenia.
pozdrawiam
P.S. Bawcie się grzecznie, acz cnotliwie :)
...no i może jakieś fotki :)
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Aż mnie z żalu ściska wszyscy się bawią przy browarku a ja dopiero z pracy w poniedziałek i wtorek też praca a od srody urlop
Życzę udanej zabawy i mocnych wrażeń
Pozdrawiam
Wojtek legionowo
Dziękuję --Kimb V był b.udany --Ludzie (Kimbwicze)wspaniali -- Gospodarze i Zagroda pod Chryszczatą w Smolniku /n Osławą super z niepowtarzalną atmosferą ...a jadłoooo(karkóweczka i inne.. ) to sie nie da opisać, to trzeba posmakować --DZIĘKUJĘ to by było na razie tyle w telegraficznym skrócieZamieszczone przez wojtek legionowo
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dzięki Janusz!
Pierwszy się odezwałeś :D
Pozdrawiam
bertrand236
Było naprawdę wspaniale.
A dzięki Długiemu mieliśmy ekstra specjały
Pozdrawiam Nico
Potwierdzam wszystkimi rękoma :)Zamieszczone przez nico
Dzięki Długi za specjały :)
V CZART Granie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki