Pozwólcie, że reanimuję temat. Co sądzicie o zorganizowaniu plakietek na najbliższy KIMB ? Ostatnio zajmował się tym Hubert, który ostatnio nie udziela się na forum. Myślę, że to miła pamiątka ze spotkania i warto byłoby coś takiego znów zrobić.
Pozwólcie, że reanimuję temat. Co sądzicie o zorganizowaniu plakietek na najbliższy KIMB ? Ostatnio zajmował się tym Hubert, który ostatnio nie udziela się na forum. Myślę, że to miła pamiątka ze spotkania i warto byłoby coś takiego znów zrobić.
Temat plakietek, czy w ogóle gadżetów formowych ożywa i umiera co jakiś czas. Można by w końcu sprawę dopiąć do końca i wykorzystać okazję KIMB-u do zrobienia plakietek. To świetny pomysł, jestem za.
Pozdrawiam
Przemek
Jestem zdecydowanie "ZA".
Mam pamiątkową plakietkę z I KIMB-u w Dwerniku w 2002 r., gdzie nas było tylko 10 osób. Ostatnio na Wall Street oferowano mi za nią 150 tys. USD, ale się nie zdecydowałem jej sprzedać. Jeszcze trochę poczekam.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
W temacie plakietek cisza, więc pozwoliłem sobie zrobić dwa projekty i poddać dyskusji.
Są to plakietki okazjonalne, KIMB-owe, nie zawierają symboliki Forum (Muczne wpisałem jako wzór oczywiście, po zakończeniu głosowania wpiszę zwycięską lokalizację). Trzeba by się zdecydować ewentualnie na jeden ze wzorów lub może ktoś inny coś zaproponuje.
Mogę zająć się zebraniem zamówień oraz ich realizacją. Plakietki są przypinane na agrafkę, średnica 55 mm, powlekane. Zamawiałem podobne w zeszłym roku i bardzo dobrze przetrwały ten okres mimo „użytkowania” w terenie. O kosztach poinformuję w momencie określenia ilości chętnych (wiadomo im większa ilość, tym taniej). Proszę o opinie.
Pozdrawiam
Przemek
Wspomniane wcześniej miejsce, w którym będzie mozna składać zamówienia na plakietki z KIMB4 i KIMB5
http://www.apla.cp.win.pl/sklep/cata...roducts_id=274
http://www.apla.cp.win.pl/sklep/cata...roducts_id=172
proszę o wyrozumiałość jeśli coś nie chodzi, bo katalog działa w wersji testowej.
Jeśli plakietka ma być z unikalnym nickiem, proszę o kontakt e-mail
Wpłaty za plakietki dotarły od następujących osób:
Janusz Cymerman 41823
Katarzyna Dudek 41822
Agata Gorycka 11435
Tomasz Sokołowski 11434
Paweł Jarosz 11433
Marek Mamrot 11432
Tomasz Chojnowski 11431
Plakietki Wojciecha Nawrockiego dołaczone są do przesyłki Tomasza Chojnowskiego i proszę panów o skontaktowanie się ze sobą i uregulowanie kosztów przesyłki.
Przy nazwiskach podałem numery przesyłek poleconych tak w razie czego.
Jak dojdą kolejne wpłaty, to poinformuję w tym miejscu.
Dzisiaj doszło od:
Marek Mamrot
dzięki też już mam , są OKZamieszczone przez Hubert
pozdroowka
marekm
Do mnie też doszły i są super. Proszę Wojciecha Nawrockiego o kontakt.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)