...no to jest nas więcej :)Zamieszczone przez długi
pozdrawiam klasę pracującą
...no to jest nas więcej :)Zamieszczone przez długi
pozdrawiam klasę pracującą
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
zapomniałas dopisać: miast i wsi.Zamieszczone przez domina
Nie chcę martwić wszystkich pracujacych, ale ja wyłączam dziś na 5 dni moją komórkę, to dopiero będzie wolność. :D, no i opuszczam na ten czas to sympatyczne forum.
Pozdrawiam gorąco tych, co nie mogą wypoczywać.
Pozdrawiam zatem klasę pracującą miast, wsi, siedlisk, osad i czego tam dusza (zillo) jeszcze zapragnie :).
Jako osoba pracująca nie bardzo się tym zmartwiłam...choć zazdroszczę!Zamieszczone przez zillo
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Nie jestem klasą pracującąZamieszczone przez domina
![]()
Tyram na swoim, jestem posiadaczem, kapitalistą, krwiopijcą, choć dość łagodnym. Moi pracownicy mają wolne
Długi
Ja już ją straciłem. I powiem wiecej, nie wiem kiedy zajadę na Wybrzeże. Wszystko się pieprzy... :(Zamieszczone przez długi
Pozdrawiam
bertrand236
Nie tracę nadziei. Poprzedni mój wyjazd w listopadzie zdecydował się w piątek o 18.00, po 21 byłem za Gdańskiem, a rano w Sanoku w muzeum i oglądałem piękną ceramikę.
Może i tym razem się uda?. Czego Tobie i sobie życzę.
Długi
To tak jak ja i ja też nie mam "długiego wekendu". Prywatni przedsiębiorcy mają najwięcej wolnego czasu (tak mniema duża częśc społeczeństwa). Szkoda że prawda jest "troche" inna.Zamieszczone przez długi
![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
ale musisz wygospodarować trochę czasu na wspólne wypicie Żywca :DZamieszczone przez robines
Pozdrawiam
bertrand236
Bertrandzie na razie możemy piwkowac tylko wirtualnie,ale mam nadzieję że będzie jeszcze okazja wypic na żywca tego ŻywcaZamieszczone przez bertrand236
![]()
![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Ja nie pracowałam, cudnie się leniłam na każdej dostępnej odosobnionej łące jaka znalazłam :) bylo cudnie , cicho i odludnie :) w Smereku byłam .... fakt zaobserwowałam tony mróweczek, przesuwających się gdzieś w dole i w górze, ale jak się chce to zawsze sie znajdzie pustki i ciszę .... :)
PS. poza mgiełka, tam to jest wykluczone... :P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)