Na to wygląda. Czas ogłosić już wyniki.Zamieszczone przez Xiro
Na to wygląda. Czas ogłosić już wyniki.Zamieszczone przez Xiro
Jakby jednak KIMB miał odbyć się w bardziej odludnym miejscu, to ofiaruje się dostarczyć żelazko z duszą do wymaganej deski / można nawet wybrac jedno z dwóch/ :P
Aleksandra
Ta żelazko znaczy jest , tylko deski znów nie ma , no chyba że coż się rozbierze.
A może druga runda?
Smolnik - Ustrzyki
J.Lupino
Przypadek " równych liczb oddanych głosów" nie wystąpił.Zamieszczone przez joorg
Jeżeli druga runda - to musi być szybko....... bo termin coraz bliżej.
Ja osobiście bym byl za II rundą, ponieważ różnica byla niewielka, a i Smolnik nie wygral wiekszością bezwzgledną.
Ale w regulaminie nie było takiej opcji, więc cieszę się z każdego rozstrzygnięcia
przy remisie miało być drugie głosowanie , a tu jest przewaga , nie wielka ale jest - trzeba to uszanować ,Lupino nie badż kaczor iZamieszczone przez Lupino
nie naginaj "demokracji" -- teraz zastanówmy sie jak zarezerwować u Henia noclegi , jak zabraknie miejsca tam, to wyżej z 2 km jest następne nocowanie, nawet z lądowiskiem dla samolocików jak ktoś chce ...
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
To jest dodatkowy atut tej lokalizacji. Ciekawe, czy ktoś przyleci na KIMB prywatnym samolotem?Zamieszczone przez joorg
Rozmawiałem właśnie z właścicielem "Zagrody Chryszczatej" i powiedziałem mu o KIMBie.
Termin jest OK. W "Zagrodzie Chryszczatej" jest 50 łóżek z czego 19 w "więzieniu".
Kontakt ze strony http://zagroda_chryszczata.fm.interi...zata/index.htm
tel. 0-508-073-887, 0-602-301-016
numer gg - 7288032
adres mail:Zagroda_Chryszczata@poczta.fm
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki