Cytat Zamieszczone przez Xiro
Jeżeli druga runda - to musi być szybko....... bo termin coraz bliżej.
Ja osobiście bym byl za II rundą, ponieważ różnica byla niewielka, a i Smolnik nie wygral wiekszością bezwzgledną.
Generalnie podpisuje się pod tym co napisał joorg i trudno znaleźć jakąś rozsądną argumentacje za kolejnym głosowaniem (choć pamietając rozkład głosów przed zmianą ankiety, przyznaję że wynik jest conajmniej zaskakujący). Głosowanie 2 pozycji również nie daje gwarancji że różnica będzie większa gdyż może być wyrównane, natomiast wiekszość bezwględna nie zachodzi, gdyż ta ma miejsce gdy znana (i stała) jest liczba głosujących.
Skoro potwierdziło się że buda jest w tym terminie wolna to chyba KIMB będzie tam - ale to nie ja jestem od ustalania miejsca (i zapomniałem cholera wziąc udział w głosowaniu).
Dodam tylko, że w razie czego oprócz wspomnianego wczesniej schroniska nad Smolnikiem (jak za mocno i długo nie leje to można wyjechać samochodem) są jeszcze noclegi 300m powyżej cerkwi - w byłej szkole. "Piątka" z łazienką i 3 "czwórki" (duże, bo to jest była szkoła podstawowa w Smolniku, więc słuzyło to kiedyś za klasy) z umywalkami, kuchnia wspólna na korytarzu (lodówka) i coś a'la jadalnia, łazienki i prysznice czyste, po 1 kabinie na pokój (o ile dobrze pamietam) - siedziałem tam troche 2 lata temu. Cena przystępna: 15zł/os. W Smolniku jest też sklep spożywczy.