Zobacz wyniki ankiety: KIMB 2006 - miejsce.

Głosujących
36. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 4. Łupków - Radosne Szwejkowo

1 2.78%
  • 5. Smolnik n/Osławą - Zagroda

16 44.44%
  • 1. PTSM Jabłonki

2 5.56%
  • 2. UG Zajazd pod Caryńską

13 36.11%
  • 3. Sękowiec - ośrodek

4 11.11%
Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Gdzie ?? KIMB 2006 - głosowanie PONOWNE - zmienione

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Xiro
    Jeżeli druga runda - to musi być szybko....... bo termin coraz bliżej.
    Ja osobiście bym byl za II rundą, ponieważ różnica byla niewielka, a i Smolnik nie wygral wiekszością bezwzgledną.
    Generalnie podpisuje się pod tym co napisał joorg i trudno znaleźć jakąś rozsądną argumentacje za kolejnym głosowaniem (choć pamietając rozkład głosów przed zmianą ankiety, przyznaję że wynik jest conajmniej zaskakujący). Głosowanie 2 pozycji również nie daje gwarancji że różnica będzie większa gdyż może być wyrównane, natomiast wiekszość bezwględna nie zachodzi, gdyż ta ma miejsce gdy znana (i stała) jest liczba głosujących.
    Skoro potwierdziło się że buda jest w tym terminie wolna to chyba KIMB będzie tam - ale to nie ja jestem od ustalania miejsca (i zapomniałem cholera wziąc udział w głosowaniu).
    Dodam tylko, że w razie czego oprócz wspomnianego wczesniej schroniska nad Smolnikiem (jak za mocno i długo nie leje to można wyjechać samochodem) są jeszcze noclegi 300m powyżej cerkwi - w byłej szkole. "Piątka" z łazienką i 3 "czwórki" (duże, bo to jest była szkoła podstawowa w Smolniku, więc słuzyło to kiedyś za klasy) z umywalkami, kuchnia wspólna na korytarzu (lodówka) i coś a'la jadalnia, łazienki i prysznice czyste, po 1 kabinie na pokój (o ile dobrze pamietam) - siedziałem tam troche 2 lata temu. Cena przystępna: 15zł/os. W Smolniku jest też sklep spożywczy.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Zróbcie tę obscenę w Waszawie :) Najlepiej na Polach Mokotowsikich. Też nie w Bieszczadach :) Do tego równy teren - tancerki stołowe nie pospapadają, skklepy papiernicze, żeby dokupić tusz do pieczątek, w zasięgu ręki. Łatwy dojazd. Same plusy!!!

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kriss40
    Zróbcie tę obscenę w Waszawie Najlepiej na Polach Mokotowsikich
    Kris i znowu sie ochlałeś , lepiej zrobisz jak dalej będziesz sie onanizował swoimi wierszykami na str poezja???moze wreszcie znajdziesz sponsora
    niech ci sie nie wydaje ,że obrażasz w ten sposób ludzi , dajesz świadectwo o sobie --jesteś maluczkim zakompleksionym człowieczkiem -- i na otrycie taki jest tolerowany ???
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joorg
    Kris i znowu sie ochlałeś , lepiej zrobisz jak dalej będziesz sie onanizował swoimi wierszykami na str poezja???moze wreszcie znajdziesz sponsora
    niech ci sie nie wydaje ,że obrażasz w ten sposób ludzi , dajesz świadectwo o sobie --jesteś maluczkim zakompleksionym człowieczkiem -- i na otrycie taki jest tolerowany ???
    Ślicznie jorguś brzmisz... tak kimbowo własnie :) beeeee

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

OK podsumowując wyniki.

KIMB 2006 odbędzie się w Smolniku n/Osławą - Zagroda w terminie 19-21 maj.
    Spotkanie główne: 20 maj 2006 godzina 17:00
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

to tam, to juz na pewno mnie nie bedzie.... bardzo mi przykro i milej zabawy zycze

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar krawc
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Po przeczytaniu ostatnich postów na tym forum stwierdzam, że:
    "Wiele rzeczy znam i umiem ... ale Krissa nie rozumiem" .
    Nie mam przyjemności znac go osobiscie wiec nie chciłabym ferować opinii tylko na podstawie tego co napisał ostatnio...ale ciśnie mi się na usta pytanie:
    - Człowiek to z zasadami moralnymi ?? - cześć mu i chwała, bo każdy ma prawo miec swoje normy moralne, publicznie je głosić i innym od tego wara.
    - Skandalista, prowokator intelektualny czy moralny ?? - to według mnie jest rownież do zaakceptowania, bo sam lubie odrobine prowokacji zastosować, aczkolwiek w swoim przypadku nie smiałbym uzyc zwrotu " prowokacja intelektualna".
    I wersja najgorsza - człowiek to nawiedzony, inkwizytor jakis ??? - .chroń nas Panie Boże, bo dosyć mamy inkwizytorow na najwyzszych szczeblach władzy RP, nie potrzeba ich według mnie w tym miejscu i w tej grupie.
    Stąd mój apel do Krissa
    Niie musisz sam sie bawic skoro taka zabawa nie dla Ciebie (nie bywasz zresztą na KIMB-ach). Ale po co ten moralizatorski ton w stosunku do dorosłych ludzi ..(przepraszam ..może w tym przypadku się myle ale takie coś zawsze mi trąca obłudą) . Wyluzuj trochę.. Bo az mi głupio..jestem zdecydowanie starszy od Ciebie, włos siwy na głowie a pomimo tego... wygłupy tak przez Ciebie napietnowane wcale mi nie przeszkadzaja ani nie gorszą ..chyba jestem zboczeńcem..
    Bob

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krawc
    .chyba jestem zboczeńcem..

Bob oczywiscie ze jestes zbokiem!!!!! BIESZCZADZKIM!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Domyślnie

Witam!

Właśnie wróciliśmy z Biesów. Fajnie znów poczytać forum :).
    Admin podał datę, miejsce i godzinę.
    Co do strzelania żelatyną to jutro spróbuję coś ustalić i wstawię wątek z zapisami.
    Marku to teraz czekamy na plakat.

pozdrawiam

J.Lupino

Bieszczadnik Awatar marekm
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lupino
    Marku to teraz czekamy na plakat.
    cały czas myślę
    pozdroowka
    marekm

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)