Czy wiecie może czy schronisko w Łubnem jest całoroczne? Z tego co się zorientowałam, jest to jedyna możliwość noclegu pod dachem, między Komańczą i Cisną.
Czy wiecie może czy schronisko w Łubnem jest całoroczne? Z tego co się zorientowałam, jest to jedyna możliwość noclegu pod dachem, między Komańczą i Cisną.
Na mapie mam w Łubnem, ale może faktycznie to już Jabłonki :)
Ale w Łubnem chyba "z zasady" nic nie ma, na jakiej mapie masz to schronisko??
Ze strony schroniska w Jabłonkach:
Schronisko [...] przez cały rok oferuje tanie noclegi w pokojach wieloosobowych oraz 2-6 os.
Czterech panów B.
Witaj
Łubne to nazwa przystanku PKS. Przystanek znajduje się na granicy Kołonic i Jabłonek. Jeżeli zamierzasz spać w schronisku młodzieżowym w Jabłonkach to wysiądź na przystanku Łubne - 200m w lewo jest schronisko. Jeżeli schodzisz z gór to na Kołonice szlakiem czarnym (z przełęczy Żebrak krócej ścieżkami).
bmiller podał Ci namiary - po 15.11 schronisko będzie praktycznie na Twoją wyłączność. Pozdrów odemnie gospodarzy.
Pozdrawiam
No co do Jabłonek to sklep jest ale jeszcze kilka lat temu jeździł tylko bus który przywoził spożywkę i chemię...i tak teraz spytam to od kiedy jest sklep w JAbłonkach ?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki