Proszę o udostępnienie rozkładu jazdy PKS i BUS z Polańczyka do Rzeszowa (ważny na dzień 18 kwietnia 2006r.) Bardzo mi na tym zależy.Będę wdzieczna za pomoc.Aha czy z Rzeszowa są jakies BUS-y do Polańczyka lub Soliny?
Proszę o udostępnienie rozkładu jazdy PKS i BUS z Polańczyka do Rzeszowa (ważny na dzień 18 kwietnia 2006r.) Bardzo mi na tym zależy.Będę wdzieczna za pomoc.Aha czy z Rzeszowa są jakies BUS-y do Polańczyka lub Soliny?
Polańczyk - Rzeszów 10:57, 12:50, 17:30, 18:05, 19:55
szczegoły: www.rozklady.com.pl
Zawsze możesz zapytać bezpośrednio przewożnika kilkoma klinięciami, adres to chyba:
pkssanok@ks.onet.pl
Masz też odnosnik na portalu bieszczady.pl
Ja czasem zadawłem przewoźnikowi ta drogą pytanie i dostawałem odpowiedź.
(ps: skorygowałtem w międzyczasie w poście imejl na aktualny)
Bardzo bardzo dziękuję i proszę o więcej!
Ale czego więcej ?Zamieszczone przez anik1000
Koledzy odpowiedzieli Ci wyczerpująco. Reszta nalezy do Ciebie.
Być może są to wyczerpujące odpowiedzi, ale niekoniecznie. Nie odnajduje tutaj połączeń w komunikacji prywatnej czyżby takiej nie było? To co oferuje PKS jest zupełnie nierealne.
Koleżanko, napisałaś swojego posta wieczorem 14 godzin temu. I tak możesz się uważać za szczęściarę, że koledzy byli tak uprzejmi i odwalili za Ciebie kawalek roboty. Tu raczej nikt nie siedzi non-stop i nie czeka na tego typu pytania.Zamieszczone przez anik1000
Pozdrawiam :D
Bo taka nie ma stałych rozkładów jazdy. Jeżdżą jak sa klienci, a nie w/g rozkładów stąd brak takiej informacji.Zamieszczone przez anik1000
A to niby dlaczego ?Zamieszczone przez anik1000
Jakies nierealne trasy mają, czy może ceny ? Możesz jaśniej ?
No cóż bywam czasami blondynka, ale czasami coś więcej pojmuję. Zadając pytanie wcześniej troche poszperałam w necie, nic szczególnego nie znalazłam w tym temacie. Liczyłam na komunikację prywatną. Zaskoczyło mnie to że jeżdzą jak chcą klienci tzn. co nie ma rozkładu? Ale dziękuję wszytkim miłym Kolegom za wszelką pomoc!!!! :D :D :D
Pozdrawiam!!!! Anik
Busy nie mają rozkładu. Brunetki też mają z tym problem chociaż są miejscowe.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki