Czad ... :)
A tu coś na przestrogę, niedźwiedź atakujący fotografa ...
402655_325432054162733_117285198310754_913600_1577284512_n.jpg
Czad ... :)
A tu coś na przestrogę, niedźwiedź atakujący fotografa ...
402655_325432054162733_117285198310754_913600_1577284512_n.jpg
Biały 13 to zdjęcie z Polski?
Świetna fota!
Sporo osób by wiele oddało za taką:)
Znalezione na profilu Bieszczady.pl (FB) są to zdjecia niejakiego Pana Macieja - http://www.maciejgrzegorzek.pl/
... Robione w Biesach tej zimy 100% made in POLAND :) zarówno fotograf jak i niedźwiedź![]()
wiele - pytanie czy życie? Nie znam szczegułów tej fotki, ale szarżujący niedźwiedź na mnie spowodowałby raczej pełne porty i bardzo dobry czas w biegach na dalekie odległości. Gratulacje dla fotografa za to że mu się udało, ale gdyby nie (odpukac w ... ) to byśmy mieli artykuł o niedźwiedziu ludojadzie.. Jak zawsze dwie strony medalu ...
Fota cudowna ...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Sporo osób - nie wliczałem siebie, w przeciwieństwie do kilku osób które tu się wypowiadały nie wchodzę tam gdzie mnie może dzikie zwierze pogonić. Z daleka, z ambony - bezpiecznego miejsca czemu nie. Ale ryzykowac swoje życie lub osób towarzyszących to głupota.
Z tego co wiem to autor zdjęcia nie znajdował się w bezpiecznym miejscu - tuż przed ucieczką zrobił fotkę.
Zdjęcie zdobędzie sporo nagród,
szczeny do dzisiaj nie moge podnieść:)
Rysie jak widać spoko ;http://demotywatory.pl/3742456/A-ty-...sz-ten-weekend
Misie widocznie już nie śpią
Jak chłop nie je miętki, nie gamoń, nie pizda,
To na przemijanie chłop takowy gwizda.
"Poważnie ranny został 55-letni mieszkaniec gminy Lutowiska, którego przed południem zaatakował niedźwiedź. Mężczyzna wybrał się do lasu wraz z synem. W okolicy składu drewna wyszedł na nich niedźwiedź, który bez przyczyny ich zaatakował. Rannego mężczyznę przetransportowano śmigłowcem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego do szpitala w Sanoku. Ma on przede wszystkim urazy głowy, jednak jego życiu nie zagraża niebiezpieczeństwo."
Za Polskim Radiem Rzeszów
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)