Pokaż wyniki od 1 do 10 z 958

Wątek: Niedźwiedzie i wilki

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Niedźwiedzie i wilki

Cytat Zamieszczone przez Marcin Zobacz posta
    Moim zdaniem przyroda dała nam znak..., który znaczy nie mniej ni więcej: Nie schodźcie ze ścieżek, a po Bieszczadach chodźcie tylko w lecie... bo na wiosnę i na jesień Bieszczady są niebezpieczne (o zimie nie wspominając - ta pora sama w sobie jest niebezpieczna). Mnie niedźwiedź kilka razy już pogonił, a nawet wilki widziały we mnie kolację, ale na szczęście udało mi się uciec. Od tej pory zawsze uważam gdzie lezę.
    a moze by warto pomoc przyrodzie i zaczac stawiac wypchane niedzwiedzie w krzakach- ale zeby ryczaly i machaly łapami! a w doliny by schodzili pokrwawieni turysci - rzekomo zaatakowani przez bestie, opowiadajac swoje mrozace krew w zylach historie? moze by sie troche luzniej w polskich gorach zrobilo jakby sie rozeszly wiesci ze jest tam bardzo niebezpiecznie?
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    a moze by warto pomoc przyrodzie i zaczac stawiac wypchane niedzwiedzie w krzakach- ale zeby ryczaly i machaly łapami! a w doliny by schodzili pokrwawieni turysci - rzekomo zaatakowani przez bestie, opowiadajac swoje mrozace krew w zylach historie? moze by sie troche luzniej w polskich gorach zrobilo jakby sie rozeszly wiesci ze jest tam bardzo niebezpiecznie?
    Brawo Buba!
    To jest to!

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Rozumiem że osobniki od petard i pistoletów przestali szerzyć swoje pomysły i zrozumieli że są inne wyjścia aby nie dopuścić do takich spotkań.

Co się tyczy batoników - moim zdaniem dokarmianie zwierząt - w ten sposób spowoduje że miśki będą częściej odwiedzać szlaki. Po co się trudzić jak można wyjść na szlak i postraszyć turystę który zostawi plecak bądź kurtkę z batonikami ....

Przypominam iż rozmowa bądź uderzanie (w chwilach przerażenia i strachu) wystarczą kijki uderzane o siebie albo rozmowa. Nie mówiąc już o tym co już zostało wspomniane że wyczują z daleka, oraz usłyszą jak idziemy po szlaku nie udzielając dodatkowych dźwięków. Więc dozywianie również można darować.
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)