Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Taksówki w Bieszczadach

Domyślnie Taksówki w Bieszczadach

Czy w Bieszczadach są taksówki lub coś w tym rodzaju?

Widziałem kiedyś w Cisnej mikrobusy, ale nigdy z nich nie korzystaliśmy. Czy istnieje coś takiego w Bystrem?

Chodzi o to, abyśmy mogli rano dotrzeć szosą do punktu wypadowego w góry i wrócić szlakiem turystycznym. Dziękuję z góry za parę słów komentarza oraz, jeżeli jest to możliwe, za konkretne informacje (taryfy, numery telefonów, itp).

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

Najłatwiej byłoby Tobie się dowiedzieć wczesnym porankiem w Zagórzu, kiedy pojawia sie pociąg. Na miejscu zabrać jakiś nr telefonu czy coś..... Ze stopem już co raz trudniej. Ostatecznie możesz się dogadać z jakimś miejscowym kimś, no bo czemu nie?
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

lucyna
    Guest

Domyślnie

Barnaba ma rację, Zagórz to dobre miejsce. Tel to 504282890, 691678554 z tym drugim bardzo często pracuję. Przesympatyczna pani kierowca Wiesia. A dodatkowo fenomenalnie gotuje i piecze ciasta.

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Moja znajoma z Bazylei tak właśnie zrobiła. Umówiła się w Zagórzu i po 3 tygodniach punktualnie o 10.00 zajechała taryfa na pole do Duszatyna.
    Długi

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów