Trasa biegnie granicą (od słupka do słupka) do Okrąglika dalej już (na pewno wiesz) tylko na naszym terenie. Ja co prawda szedłem w odwrotną stronę i to nie całą wyznaczoną przez Ciebie (Wetlina, Jawornik, Rabia Skała, Kremenaros, Rawki i Działem do Wetliny - w początku maja ze śniegiem momentami po pas). Jeżeli miałbym iść tak jak planujesz wybrałbym się w pełni lata, wychodząc wcześnie rano (jak obliczyłem to ponad 14 h ciągłego marszu!). Będzie wtedy większa szansa na przejście od początku do końca (zresztą wszystko zależy od kondycji grupy, ale z tego co piszesz, przy braku optymizmu jest zagrożenie, że nie przejdziecie). Większość szlaku prowadzi mimo wszystko lasem z niewielkimi polanami przy kulminacjach. Dla mnie jest on mało ciekawy krajobrazowo, choć należy go przejść :D , żeby sie samemu przekonać. Jeszcze jedno: na całej trasie granicznej masz jedynie zejścia z Wielkiej Rawki, Rabiej Skały i Okrąglika (2) - to mało, w razie czego (odpukać), na takiej odległości. Życzę powodzenia

Odpowiedz z cytatem