propozycja wg mnie jest ok , jeszcze można dopisać po KIMB VZamieszczone przez Hubert
i zaraz zamawiam na na pw u Huberta dla kilku osób, tylko jeszcze uzgodnię z Nimi (zawsze to koszt przesyłki się rozłoży :) na kilka )
propozycja wg mnie jest ok , jeszcze można dopisać po KIMB VZamieszczone przez Hubert
i zaraz zamawiam na na pw u Huberta dla kilku osób, tylko jeszcze uzgodnię z Nimi (zawsze to koszt przesyłki się rozłoży :) na kilka )
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
że niby ja mam najdłużeszego nicka :P
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
tylko po co?, jażeli to już jest hyhyhyZamieszczone przez joorg
" V " = " 5 " wylatuje z " dziubka " czajnika, niczym ulotna chwila.
pozdroowka
marekm
Na prośbę Huberta zamieszczam propozycję zamian.Zamieszczone przez Hubert
Ostatnio edytowane przez marekm ; 06-11-2006 o 01:29
pozdroowka
marekm
no tak to fakt -- tylko jakoś skojarzyłem to z "S" jak Smolnik , w tym roku jest dobrze z piatką - jest bardzo "wdzięczna " dla plastyka -Zamieszczone przez marekm
wycofuję swoją propozycję co do "V"
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki