Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 100

Wątek: Droga Dołżyca - Terka

Mieszany widok

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lech Rybienik
    Działki i tak są na sprzedaż przy tej drodze. Głównie między Polankami a Terką.
    A widzieliście na pięknej polanie w Polankach cudowną budkę letniskową ze wspaniałym sztucznym stawkiem na którym jest elegancka wysepka z mostkiem jak z bajki?Jak jadę tą drogą i to widzę to od razu przechodzi mi złość na drogowców na rzecz chęci mordu gminnego architekta Taka była faaajna polana Niedobrze się robi...
    Droga dopuszczona do ruchu,remont się należy,ale można by było odcinek między Polankami a Bukiem uszutrowić.Szuter niejako sam wymusza nienerwową jazdę.
    Pozdrav

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Browar
    na pięknej polanie w Polankach cudowną budkę letniskową ze wspaniałym sztucznym stawkiem na którym jest elegancka wysepka.
    Budka jest the best Fajne miejsce na grill tylko komary pewnie tną jak cholera...
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik Awatar MF
    Na forum od
    11.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Browar
    Droga dopuszczona do ruchu,remont się należy,ale można by było odcinek między Polankami a Bukiem uszutrowić.Szuter niejako sam wymusza nienerwową jazdę.
    Noooo... różnie to z szutrami bywa. Jedni jadą wolniej, innych kusi, żeby bokiem pojeździć z tumanami kurzu za sobą
    Ale jakbym miał wybierać, to lepszy równy szuter niż dziurawy asfalt.

Aha: a jakby tak w ten sposób chcieli uszutrowić drogę UG - Wołosate, to podpiszę się pod tym nogami i rękami

Bieszczadnik Awatar marekm
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MF
    Aha: a jakby tak w ten sposób chcieli uszutrowić drogę UG - Wołosate, to podpiszę się pod tym nogami i rękami
    ja bym pociągnął to ciut dalej,tzn ten szutr, aż do miejsca gdzie szak odchodzi lekko w lewo, a pseudoasfalt " biegnie " do mostu w prawo.Jak się idzie po tym gdy słoneczko praży, toż to sama rozkosz i moc doznań węchowych - nie koniecznie bieszczadzkich - sama smoła.
    pozdroowka
    marekm

Domyślnie

Budka ma swój styl i bardzo ładnie się komponuje. Niedawno jeszcze tam były zarośnięte stawy i chaszcze. Właściciel wykonał b. duzo roboty, żeby wyglądało jak teraz(obok sprzedaje działki). Często odpoczywam sobie tam wracając z ryb. Co do grilla i komarów to nie ma sie co martwić, aż tak bardzo nie tną. A w nocy znajomy niedaleko jakieś 300 metrów spotkał misia.

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Domyślnie

A ja mam takie pytanie (zwł. do tych którzy są za utrzymaniem dobrej infrastruktury):
    Jakie odczucia macie co do Przeł. Karkonoskiej po stronie czeskiej?

Domyślnie Odp: Droga Dołżyca - Terka

Czy ma ktoś jakieś nowe wieści odnośnie frontu robót na drodze. Podobno w tym roku miały być kontynuowane.

Bieszczadnik Awatar Yoolia
    Na forum od
    06.2006
    Rodem z
    Lublin :)

Post Odp: Droga Dołżyca - Terka

niestety - droga jest, jak była (albo nawet momentami bardziej) wertepiasta.
    Jechałam tamtędy jakies 2 tygodnie temu i nic tam sie nie działo, zero jakichkolwiek robót :(

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

ja bym wolala zeby zostala ta dziurawa droga..(choc wersja Browara z ta szutrowka tez jest baaaaardzo kuszaca) wiele razy jezdzilam ta droga lada samara- ktora terenowka nie jest i problemu nie bylo. Autokar tez przejedzie- kiedys z PTTK rzeszow wjezdzalismy autobusem w doline w bieszczadach wschodnich, gdzie byly koleiny blotne na 20 cm i tez bylo OK :) wg. mnie rowniuskiego asfaltu chca ci ktorzy by tylko smigac chcieli i wkurza ich ze musza jechac cala droge 30km/h. Wiec niech sobie jezdza gdzie indziej...a jak nie chca jechac dziurawa droga to zawsze mozna pojsc pieszo- o ile nozki jeszcze nie zanikly
    drogi wolkowyja-steznica tez by bylo zal- nigdy nie zapomne z jakimi emocjami wiazalo sie przejezdzanie kolejnych potoczkow po ulewnych deszczach i osobowka pokonala dzielnie wszystkie.
    Smutno mi bylo gdy w zeszlym roku zobaczylam wylozone plytami wszystkie przejazdy przez oslawe na trasie smolnik-duszatyn. :( kiedys z rodzicami zostawilismy z powodu wielu brodow autko w smolniku i do duszatyna poszlismy pieszo- w ciszy i spokoju. Raz gdy chcialam pokonac ostatni brod tavria kumpla- skonczylo sie na interwencji traktora gdyz autko "osiadlo" na dnie i ilez wspomnien!! a teraz? sunace przez ten "morderczy brod" wypucowane limuzynki... a fe! :(

i powoli juz teraz chcac szukac dzikich drog i zapomnianych wsi trzeba zmykac na ukraine...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez buba
    i powoli juz teraz chcac szukac dzikich drog i zapomnianych wsi trzeba zmykac na ukraine...
    Nie przesadzaj Buba,jest jeszcze Beskid Niski,tam turysta nawet w wakacje to biały kruk
    Pozdrav

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)