czyzby po raz pierwszy zima okazala sie moim sprzymierzencem?????a tak nigdy nie lubilam zimna, sniegu i lodu! i braku kwiatkow na lakach.. jak widac nic nie jest nigdy do konca zle czy do konca dobre
![]()
czyzby po raz pierwszy zima okazala sie moim sprzymierzencem?????a tak nigdy nie lubilam zimna, sniegu i lodu! i braku kwiatkow na lakach.. jak widac nic nie jest nigdy do konca zle czy do konca dobre
![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam. Czy moze ktos ostatnio jechal ta droga, tzn Dołżyca - Terka? W jakim stanie jest teraz asfalt? Czy zakonczyly sie juz remonty na tej trasie?
Jeżdżę czasami kilka razy w tygodniu. Jest w bardzo dobrym stanie. Gorąco polecam.
Jechałem. Czesto korzystam z tego skrótu. Droga gładka i równa, ale niech to Cie nie kusi do depnięcia na gaz, bo z nienacka (nienacek- np ostry zakręt) może nastąpić konfrontacja z Wielkim Autokarem. Remonty zakończyły sie juz w zeszłym roku. Jakbyś miał ochote zmierzyć sie z bieszczadkimi kraterami polecam drogę Baligród- Wołkowyja
P.S.Wielki Autokar prócz standardowej zawartosci może równiez zawierać naszą kolezankę Lucynę
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ooo, czyżbyś to był Ty Jabolku. Nie bądź tak pamiętliwy. To była próbna jazda na żyletę. Następnym razem ...
![]()
Odgrzebałem ten wątek, bo.... Chyba drogowcy coś spieprzyli. W jezdni jest pierwsza duża japa, a droga ma spękany asfalt na prawie całej długości. Już niedługo będzie chyba po staremu.
Pozdrawiam
bertrand236
Czyli remoncik był zrobiony po naszemu. Byle szybko i byle jak.
pozdrawiam
Marek
Właśnie miałam pisać "Buba się ucieszy"...!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Ja też się cieszę że już za rok sytuacja się unormuje![]()
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki