Hej wybieram sie na Majówke w GÓRKI tylko ze nie moge znaleźć w miare dobrych prognoz pogody Jakby ktoś miał dobre stronki z pogodą w bieszczadach to sie polecam.
Hej wybieram sie na Majówke w GÓRKI tylko ze nie moge znaleźć w miare dobrych prognoz pogody Jakby ktoś miał dobre stronki z pogodą w bieszczadach to sie polecam.
Poszukaj za pomoca wyszukiwarki, podobne pytania już były.
Malo polecał w innym wątku stronę:
http://weather.icm.edu.pl/
Sprawdziłem, faktycznie dużo informacji, ciekawie podanych. Pogoda na 2 doby do przodu.
W praktyce tak, czy siak musisz być przygotowany na wszystko.
Pozdrawiam.
nie wiecie czasem jak tam wygladaja szlaki w biesach
W piątek w rejonie Ustrzyk, tylko samochodem terenowym z dobrymi oponami. Od Ustrzyk pług przepchnął drogę do skrzyżowania do Dwernika, dalej odpuścił. Poza przepychaniem, usuwali zwalone gałęzie i drzewa.
Na szlaki nie było sensu się porywać. Pogoda nieprzyjemna, mokry głęboki śnieg.
Kolejnego dnia byłem na krótkiej trasie Duszatyn - Jeziorka Duszatyńskie. Dużo zwalonych drzew na szlaku, czasem trudno przez nie przejść. Poniszczone mostki na szlaku.
U dołu kilka zdjęć. Ustrzyki sklepiki przy skrzyżowaniu, dalej droga Ustrzyki - Wetlina.
Pozdrawiam. Lech
zamierzam się wybrać do Wetliny 11 - 15 listopada, ale jak śnieg nie odpuści to mam poważne wątpliwości...
spotkam kogoś w Biesach w tym terminie?
Jaki fajny śnieg ciekawe czy się utrzyma do listopada?? Ja śmigne na cały tydzień w okolicy 11 :) już nie mogę się doczekać :)))
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
ooo,
cieszę się, że ktoś jeszcze w tym terminie będzie w górkach!
Nie sądzę, że ten śnieg poleży do listopada. Dziś była odwilż, na ten tydzień co będzie zapowiadają temperaturę rzędu 15 st.
Dziś drogi generalnie przejezdne, ale szlaki niekoniecznie przetarte. Podchodziłam na Wetlińską od Przeł. Wyżnej to było ok, lecz szlak od Górnej Wetlinki jeszcze butami nie został skażony - leży dziewiczy śnieg. Od Berehów widziałam tylko początkowy odcinek i wyglądało, że ktoś tam próbował iść.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Ale to też fajne, błotko będzie ....
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...ZADY/751826858
Uwaga! W Bieszczadach zagrożenie lawinowe
Drugi stopień zagrożenia lawinowego, w pieciostopniowej skali, został ogłoszony w Bieszczadach.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki