Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Kawiarnia Stare Sioło - Wetlina

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

kaha ale co to było za rżnięcie :p....... topik został dawno zarżnięty przez pierogi i wasze waśnie..... :P a wogóle jak nadmieniłam juz wczesniej nie pislałam tego postu w oczekiwaniu na litość, tylko ku przestrodze.... jestem duża kobietka i przeżyje pewnie jeszcze nie jedną konfrontację z Alkiem :p :)

pozdrawiam
    kobita :)

do następnego rżniecia iha.........
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Bieszczadnik Awatar KKKrzychoo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moder31
    No, nie ukrywam Krzychooo, że mi chodziło o prowokację
    A to jest forum o Bieszczadach a nie poligon dla domorosłych prowokatorów. Szukasz rozróby?? Idź na jakiś mecz. To forum dla kulturalnych ludzi.

i Adwokacina Który Go Broni,
    W przeciwieństwie do ciebie nie wstydzę się swojego wykształcenia i podaje je w ogólnodostepnym profilu ( ty pewnie masz czego). I mylisz się co do fachu. Nie jestem adwokatem. Na sali zajmuje przeciwne do adwokata miejsce.

że cię do knajpy nie wpuści??
    Nie, nie przestraszyłem sie. Nie jest to mi w Bieszcadach do zycia niezbędne.

w Jaworkach koło Szczawnicy (znacie Pieniny?, to takie górki)
    Znamy, ale to jest forum Bieszczadu. Wolisz Pijanych flisak.ów na Dunajcu to nie trzymamy w Biesach.

" albo się idzie w gastronomię albo w klimat" on wybrał to drugie
    a ja wolę dobrze zjeść w przyjemnym klimacie :D a nie otłuszczać się samlcem bo właścicel będzie robił klimat i nie chce mu się gotować.

Tam gospodarz ma tylko parę alkoholi i kromki ze smalcem.
    A Aleks ma 300 gatunków wina bo ma taką psje i grilla bo ludzie schodzący z gór lubia czasem zjeść cos ciepłego i urozmaiconego. Ciężka pracę nad tym nalezy raczej docenić.

Fakt że czasem wszędzie zdarza się każdemu walnąć głupotę lub zrobić normalnie coś źle. (twojemu "Wietkowi" pewnie nie ale cóż ci co nic nie robią zykle sie nie mylą0

Ps. ALEK PRZEPROŚ PANIĄ!!!!!!

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
    topik został dawno zarżnięty
    To juz jest osobistya zniewaga :D to krwi wymaga hahahahaha.....
    Nie byłbym soba gdybym szczakającemu sie nie odgryzł więc wybacz zarżnięcie topiku. Po prostu marz mi sie dom z drewnianych bali taki własnie jak Stare Sioło. Dlatego tak bronie tego miejsca

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Ależ zapewniam, że nie tylko Tobie się marzy..... :) a ja i tak będę wracać do Starego Sioła i tak..... ....

moge życzyc tylko szybkiego zrealizowania marzeń :), no i oczywiście zaproszenia wszystkich na otwarcie ........

pozdraviam

kobitka
    Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

no i oczywiście zaproszenia wszystkich na otwarcie
    Jeżeli spełniłoby sie moje najgłębsze marzenie i dom ten stanąłby w Bieszczadach to byłby zawsze otwarty dla każdego prawdziwego Bieszczadnika :D :D :D
    Budowanie takiego w Lublinie lub okolicach to już nie to samo.....

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

A ja wiem, a ja wiem gdzie są cudne działki ..... ........ tralalalalala ................... tylko narazie funduszy brak :( ...............
    a jeśli dom Twój stanie..... to oczywiście, że się wpakujemy do Cię :P ...........

pozdraviam

kobitka

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

A ja wiem, a ja wiem gdzie są cudne działki .....
    Rozumiem że informacje zachowasz dla siebie a coraz mniej jest takich. Mój dom do czasu uzyskania funduszy traktuje jako SF ale za 2-3 lata....

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KKKrzychoo
    że informacje zachowasz dla siebie

ależ bardzo chętnie się podzielę .... :) tam jest taka powierzchnia, że mogłabym sie trzy razy zgubić ......

Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie

tam jest taka powierzchnia, że mogłabym sie trzy razy zgubić ......
    i to jest budowalana ziemia w Bieszczadach Może daj znac na PW gdzie to jest

Domyślnie

Hej, to znowu ja (ale obiecuję tym razem, że ostatni raz, przynajmniej w tym temacie...)

Krzychooo i Kobieta Szczęść Wam (tu wpiszcie co chcecie) w Dziele kupowania chaty. Niech się Wam darzy..

Krzychooo nie miałem pojęcia że jestes prawnikiem (ale trafiłem...) teraz rozumiem, że pułap finasowy SS nie jest dla Ciebie problemem.

Od siebie tylko dodam, że pierwszy raz byłem w Bieszczdach w 81 roku potem w 82, potem w 85 lub 86 potem w 88 (zimą) i teraz dopiero po takiej długiej przerwie. Pamiętam knajpy, do kórych strach było wejść bo pili tam piwo w dużych ilościach kolesie z piłami (i tylko oni), pamiętam schroniska młodzieżowe w starych szkołach, gdzie nie było wody (tylko studnie i miednice), pamiętam szosy na których można było leżeć w środku sezonu bo PKS jechał raz na 3 godziny, albo w ogóle i ludzi w bazach studenckich i schoniskach, bez forsy, ale zawsze życzliwych, dzielących się swoim kawałkiem chleba itp... W ogóle Bieszczady weryfikowały ludzi i opierały się najazdom i próbom ucywilizowania. To w nich najbardziel lubiłem...
    Cholera, a uprzedzała mnie koleżanka, ze jak tak długo nie byłem w Biesach mogę przeżyć szok..! No i cóż, dostałem za swoje, i nie chodzi o SS, i słynną już katę win, bo tam byłem tylko chwilkę, ale ze względu na kwaterę przede wszystkim (patrz topik "Borysówka"). Podjąłęm decyzję: NIGDY WIĘCEJ WYJAZDÓW W DŁUGII WEEKEND!!!! Wolę grila i hamak w swoim ogódku. Jak na 3 dni pobytu doświadczyłem trochę za dużo przykrości (nie mówiąc o ty, że nigdzie, bliżej gór nie było miejsc, spałem w Wołkowyi i non-stop dojeżdżałem po dziurawej drodze) mam nadzeiję że drobny niesmak minie, czego sobie i innym serecznie życzę.
    Teraz jestem na etapie planowanie wyjazdu w Tatry Zachodnie na Słowacji, a Biesy dopiero (ewentualnie na jesień) jak znajde przyzwoitą kwaterę, gdzie będzie można chodzić spać o wybranej przez siebie porze... Będę chciał na Tarnicę wleźć, bo jakoś dotąd się nie udało...

Pozdrawiam wszyskich topikowców ( także specjalistów od zarzynania...) :)

Moder

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)