Przeczytałam , cały post z uwagą i chciałabym wtrącić kilka drobiazgów.... Niewątpliwie mogłabym odwołać rezerwację, gdybym z góry założyła, że nie będę na koncercie, takiego założenia u mnie nie było, umowa ustna >> ok, załóżmy, że była to umow ustna, aczkolwiek w jednym w założeń tej umowy, było stwierdzenie Pana Alka, iż moja rezerwacja jest ważna 10 minut, po rozpoczęciu koncertu, jeżeli się spóźnimy, rezerwacja traci ważność. Przyjeźdzając do SS, nie przyjechałam na bitwę, tylko podziekować za pyszną szarlotkę i przeprosic, że nie daliśmy rady dojechać na koncert... nie dano nam szansy.... Nawet jeśli ktoś podczas wzburzenia, mocno gestykuluje i krzyczy, to Alek jako właściciel miłego lokalu, nie powinien załatwiać tej sprawy na forum publicznym na schodach knajpki, mógł poprosić nas do baru i porozmawiac z nami spokojnie i moglibyśmy przedstawić nasze propozycje co do rozliczenia. To jest mój punkt widzenia, jako osoby, która też pracowała z klientami.... Co do muzyki, ja lubie jazz, lubie folk itd.... nie chodzi tu o muzyczne gusta .... jesli by mi sie nie podobało w SS i nie podobałby mi sie klimat który stworzył tam Alek z żoną, moja noga by tam nie stanęła, lecz cenię sobie piekne wnętrze, pyszne jedzenie i nie przeszkadza mi karta win z 300 pozycjami :), sądzę, że jeżeli kogoś stać, to czemu nie może sobie pozwolić na wykwintny trunek w środku Biesów...... Nie uważam Alka za dorobkiewicza, ani za wrednego właściela, który wyzyskuje biednych turystów.... :P... jak już wcześniej nadmieniłam, nie podobał mi sie bardzo sposób załatwienia sprawy przez Alka, skoro zerwałam umowę ustna niech mnie pozwie >>> ma już obrońców z urzędu:P ...... i tyle..... pomimo, że miałam zamiar odwiedzić SS przy najbliższej wizycie, teraz to normalnie drżą mi kolana
:P ........
Panowie bije się w pierś........ moja wina........... ale to nie powód do takiego załatwienia sprawy............ tyle....Sądzę, że nie ma sensu roztrząsania dalej tej sprawy.
Pana Gospodarza moge najpiekniej jak umiem przeprosić za "wykiwanie" i dziękujemy za pyszną szarlotkę.... proszę Panów o przekazanie Alkowi.....
Proszę o zamknięcie tematu.

:P ...... i tyle..... pomimo, że miałam zamiar odwiedzić SS przy najbliższej wizycie, teraz to normalnie drżą mi kolana
Odpowiedz z cytatem