Dzięki wszystkim za informacje, na pewno skorzystam. Po powrocie opiszę wrażenia.
Dzięki wszystkim za informacje, na pewno skorzystam. Po powrocie opiszę wrażenia.
Kieby gór nie było to bym se usypoł.
Orlik istnieje, za to nie ma już Rysia.
co Ty mówisz...jak to nie ma Rysia?Zamieszczone przez lucyna
![]()
Przenieśli go gdzieś czy zamkneli na amen? :(
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Na amen okazał się niedochodowy. przekonasz się w czwartek, że do nie ma . Śliczny kiciuś. Twój?
A mi się zdaje że to kolejna osobliwość Bieszczadzka:) Kot Żubra czy tak? brzmi niemal jak "Kot w butach" :)Zamieszczone przez lucyna
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
a ja polecam pierogi ruskie oraz z kapusta i z grzybami podsmażane na patelni w Wetlinieobok Bazy Ludzi z Mgły.... może i budka straszna, ale pierogi palce lizać i jeszcze ze śmietanką i wielka porcja za kilka złotych i wogóle pyszności .... :P i jeszcze moze niezbyt ciekawa z wyglądu Czartoryja w Wetlinie, ale mają pyszne placki ziemniaczane zapiekane pod żółtym serem :P z warzywkami ..... i jak już wspomniał Długi... Stare Sioło....... kaszaneczka z grilla palce lizać :P.....
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Czy aby na pewno w 2004 ??? No chyba że na samym poczatku roku, bo jak byłem tam w czerwcu, to już gigantów na Rawkach nie było.Zamieszczone przez KKKrzychoo
Te super naleśniki budzące zachwyt wśród wszystkich naleśnikolubów są w Chacie wędrowca. Byłam ostatnio w Wetlinie i się nimi obżarłam. Gość też. Pół naleśnika z czarnymi jagodami i śmietanką i cukrem pudrem. pycha. Oprócz tego z jabłkami i truskawkami. Ogarneło mnie zdziwienie, gdy ktoś napisał, że jest w stanie zjeść całego. Muszę to zobaczyć aby uwierzyć. Ja głodomór zjadłam pół razem ze szczeniakiem i nie mogłam wstać z obzarstwa. A może taki turniej konkurs kto najwięcej zje naleśników gigantów.
Rozumiem że sukcesem byłoby gdyby nalepsze wartości zbilżały się do 1 ?Zamieszczone przez lucyna
A za dobry wynik należałoby uznać juz wartość powyżej 0,5. Hihi
pozdrawiam
malo :wink:
Ja napisałem, a Renatka to widziała :DZamieszczone przez lucyna
pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)