czy na krywce istnieje jakas wiata? na roznych mapach wystepuje rozne oznakowanie, na niektorych nazywaja to nawet "bacowka".
czy na krywce istnieje jakas wiata? na roznych mapach wystepuje rozne oznakowanie, na niektorych nazywaja to nawet "bacowka".
Istnieją resztki starych obór. Jak znajdę zdjęcia to je wrzucę.
Pozdrawiam
bertrand236
Proszę oto one. Stan wrzesień 2004. Ogólnie miejsce dość ponure. Jeżeli w Bieszczadzie może byc ponuro.
Pozdrawiam
bertrand236
fajne :) myslisz ze mozna w tych oborach spac w razie deszczu? czy jest to ulubione miejsce nocnych wypraw SG lub ukrywania sie przemytnikow?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Kiepsko to widzę, ale z Twoich wpisów na tym forum sądzę, że nie będzie to dla ciebie straszne. Te obory w środku nie są rewelacyjne. Sporo odchodów różnej zwierzyny.Zamieszczone przez buba
Nie wiem i nie mam zielonego pojęcia. Byłem tam raz, za dnia i spotkałem przemiłego lesnika, który odwiózł był Renatkę i mnie do Lutowisk. Nie rozmawiałem z nim o przemytnikach.Zamieszczone przez buba
Pozdrawiam
bertrand236
ja tez mialam szczescie do przemilych lesnikow! :) odwiedzil nas taki jeden w dzikim miejscu w weekend majowy. Porzadny i sprytny czlowiek- wypisal nam mandat tak ze wyszlo ok. 7 zl na glowe- dla nas oplacalnie za nocleg w milym miejscu, on ponoc bedzie mial premie za zlapanie nas :) dla kazdego cos milego, wszyscy szczesliwi - dobrze ze do grona usatysfakcjonowanych nie dolaczyl misech! ale krywki mi zal ze nigdy tam nie zawitalam, a wiele razy bylam tak blisko :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
To tak samo jak mi kiedyś wlepili pogranicznicy w olokicach Komańczy. I wilk syty, i owca cała. Rozumni to ludzie.Zamieszczone przez buba
pozdrawiam
malo :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki