Bacówka jeszcze nieczynna, nikt nie podchodził do przetargu, Gienek się tylko opiekuje. Wymieniają piec! Wreszcie nie będzie tak dymić.
Bacówka jeszcze nieczynna, nikt nie podchodził do przetargu, Gienek się tylko opiekuje. Wymieniają piec! Wreszcie nie będzie tak dymić.
Data ogłoszenia: Piątek, 27 Maj 2011
Dane mapy
Zamknij
Dane do Mapy ©2011 PPWK
MapaBieszczadzkie Schroniska i Hotele PTTK sp. z o.o. ogłasza przetarg w drodze wyboru oferty na dzierżawę Schroniska –Bacówki PTTK Pod Honem w Cisnej.
Informacje na temat obiektu i warunków dzierżawy można uzyskać w godzinach od 9.00-14.00 pod numerem telefonu : 13 46 301-23, 604 177 983
Oferty należy składać w siedzibie spółki w terminie do dnia 03.06.2011 do godz.10.00.
Otwarcie ofert nastąpi w dniu 03.06.2011 o godz.11.00.
Warunkiem przystąpienia do przetargu jest wpłata zabezpieczenia gotówkowego w wysokości
10.000 zł. Zastrzega się prawo unieważnienia przetargu na każdym etapie bez podania przyczyn.
Ostatnio edytowane przez Hero ; 29-05-2011 o 11:13
..nie wiem czy bym się podjął współpracy na ich warunkach, tym którzy chcą, proponuję najpierw porozmawiać z wcześniejszymi gospodarzami na poważnie...
Raz już startowałem ale w tej chwili i przy tych stawkach to dziękuję bardzo-
..właściwie to śmiem odradzać współpracę z PTTK, to coś jak PZPN...
Trzykropku !!!
Nie odradzaj !!!
a lepiej doradzaj . Doradzaj twardzielom (bo to zajęcie dla prawdziwych twardzieli) zaprawionym w bojach
- podjęcie extremalnego boju w postaci dzierżawy schroniska Pod Honem.
Bądź prawdziwym ZAKAPIOREM --- weź w dzierżawę Hona![]()
Bądź prawdziwym traperem, wynoś się na Alaskę.. tu nie ma dziczy !
Nowa jakość w schronisku !
W schronisku "pod Honem" oczywiście, gdzie ponoć są nowi gospodarze.
Lipcowy poranek, niezbyt wczesny zresztą bo dochodzi godz. 9-ta
Na schodach kilka osób kręci się chcąc wejść do zamkniętej (sic!) sali głównej (jadalni)
Ktoś nerwowo wydzwania pod widniejące numery telefonów, bo stukanie i pukanie nie odnosiło skutków, a uparty turysta chciał ruszyć w trasę.
Ale po co tak szybko ? Co za nerwus ?
Nie mógł pozwolić wyspać się gospodarzom ?
i budzić ich już o 9-tej ?
Ach ! upierdliwi są ci turyści i przeszkadzają we wprowadzaniu nowej jakości schroniskowej.
są są.. od wczora oficjalka pod Honem.... a Jaworzec do wzięcia jeeee....ołjeeeeeee ...lada dzień
Czy ktoś z Was był pod Honem u nowych gospodarzy? Jakie opinie?
Mam nadzieję, że sytuacja jaką opisał don Enrico już się nie powtórzyła...
Wybieram się tam za jakis tydzień i chciałbym wiedzieć co mnie czeka
Gdzieś słyszałem, że na razie nie ma co liczyć na zimne/grzane piwko na koniec dnia; ile w tym prawdy?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki