moze jeszcze gdzies nad tym potokiem lezy moja czolowka...malo ludzi sie tam krecilo
![]()
moze jeszcze gdzies nad tym potokiem lezy moja czolowka...malo ludzi sie tam krecilo
![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
o sajmon, a co to za miły wodospadzik na 59.9 KB (411.JPG)
pozdrawiam
malo :wink:
jeśli sie nie mylę, to w Wetlinie.... ten wodospadzik :) ......
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Nie mylisz się. Po drodze na Piotrową Polanę oczywiście. A z tego miejsca pozdrawiam Pietrka. Bardzo miłe spotkanie po 12 latach.Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Po moim pierwszym spotkaniu z Piotrem, nadal dźwięczy mi w uszach gromkie "Hej ku górom!" ..... wracamy do Leśnego Dworu, we wrześniu, na podróż poślubną..... :) juz się nie moge doczekać....... :) ...... ech....![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
... oraz "Ahoj Stary Niedźwiedziu" i "psia krew" ... :DZamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Może i ja niedługo z dziećmi tam zawitam.
A coby nie było, że nie na temat:
no prawie .....ja kilka metrów do przodu :) ta gałąź najbliżej , to włąśnie ona mi wyszła też na zdjęciu :) .... piknie, normalnie piknie.........
oraz, wieczorową porą " KIPIATOK ", po czym stawiał na piecu tzw akumulacyjnym potężny, pełen wody czajnik .Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
EHH!! to już historia......
a jak już historia to dorzucę jedną fotkę historyczną,też o wodzie.
pozdroowka
marekm
Woda jak góry... w każdym czasie inna...i z każdym inna...
Niekiedy to łza, niekiedy rosa, niekiedy deszcz...
"Spójrz
kropla deszczu spływa po liściu
powoli,
jeszcze trzyma się brzegu,
jeszcze marzy by nie spaść
Jest sama
jeszcze nie jest kałużą,
jeszcze nie rzeką, nie morzem
Jeszcze jest..."
...tak mi sie kiedyś napisało...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki