Czy grodzona wysoką siatką działka na łące powyżej cmentarzy to poczatek jakiejś budowy? Tosia z Krywego mówi, że to niemożliwe, ale to naprawdę wygląda jak działka budowlana :evil:
Czy grodzona wysoką siatką działka na łące powyżej cmentarzy to poczatek jakiejś budowy? Tosia z Krywego mówi, że to niemożliwe, ale to naprawdę wygląda jak działka budowlana :evil:
nie strasz....![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
nie widzę.......(poka foto)
Może to być siatka, co by stwory nie właziły i nie wyżerały. A nawet jeśli budowlana, to powinszować tylko miejsca! Spokojna okolica, brak dresiarzy, srających jamników- ino po piwo daleko ROTFL
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
No FAK - kolejna kłoda pod nogiZamieszczone przez zillo
![]()
Zaplanowałem se trasę (m.in. przez Tworylne) i kurna co rusz a to siatka, a to sratka. Nerw mnie już bierze
![]()
![]()
Mam nadzieję, że to tylko okresowo.
Z tego co mi się wydaje jest tam łąka "uprawna", z której ktoś zbiera siano, więc może aby dziki zwierz nie wyżerał jest ta siatka.
Specjalnie tego ogrodzenia nie fotografowałem, raczej starałem się, by nie wchodziło w kadr, ale co mam przesyłam.
Coś ciemne wyszło, dlatego dodatkowo opis.
Widać postawiane stemple, obok leżały zwoje siatki myślę, że ok 175 cm wysokiej, działka regularny prostokąt, moim zdaniem zbyt mała, żeby miała byc pastwiskiem. Znajduje się, tak jak pisałem, na zboczu Kiczery, tuż poniżej krawędzi lasu, po prawej stronie drogi do Krywego, zresztą świeżo ociosane pale świecą z daleka.
Na Tworylne trafiłem dopiero pierwszy raz, jestem zachwycony. Szkoda byłoby, gdyby ktoś tą dolinę zasiedlił.
No to kurka ja już nie wiem. Będę w czerwcu, to się zorientuję. Może Tośa będzie już wiedzieć coś w tej sprawie.Zamieszczone przez zillo
Tosia mówi, że to niemożliwe, by tam ktoś kupił działkę, bo to teren lasów państwowych.
A może ktoś bez zezwolenia?
Te pale...nie widzę rodzaju siatki ale jeśli się dobrze domyślam może to być wygrodzenie pod kontrolną uprawę albo szkółkę.
Pozdrav
Ooo własnie - może to to ?Zamieszczone przez Browar
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)