Pokaż wyniki od 1 do 10 z 258

Wątek: Motory na szlaku

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Motory na szlaku

rozumiem ze taki lesnik czy straznik ma ciezka d... i mu sie nie chce na nogach zapierniczac.. mnie by sie pewnie tez nie chcialo.Ale czemu na koniach by nie mozna???? ja sie zgadzam z barnaba!!!!

co do zakazu golenia to tez mi sie podoba :D oprocz ladnych gor by sie troche przystojnych facetow spotykalo w bieszczadach :) a fajny facet na tle krajobrazu to juz cos :)

a co do lesnikow- najbardziej bawi mnie to jak taki zajezdza swoja smierdzaca maszyna w glusze lesna, zostawiajac za soba smuge spalin i rozjezdzone koleiny i zaczyna swoja mowe ze rozbity w lesie namiot niszczy przyrode i on przyjechal jej bronic ha ha ha ha ha ha ha ha!!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    stąd

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    rozumiem ze taki lesnik czy straznik ma ciezka d... i mu sie nie chce na nogach zapierniczac.. mnie by sie pewnie tez nie chcialo.Ale czemu na koniach by nie mozna???? ja sie zgadzam z barnaba!!!!

co do zakazu golenia to tez mi sie podoba :D oprocz ladnych gor by sie troche przystojnych facetow spotykalo w bieszczadach :) a fajny facet na tle krajobrazu to juz cos :)

a co do lesnikow- najbardziej bawi mnie to jak taki zajezdza swoja smierdzaca maszyna w glusze lesna, zostawiajac za soba smuge spalin i rozjezdzone koleiny i zaczyna swoja mowe ze rozbity w lesie namiot niszczy przyrode i on przyjechal jej bronic ha ha ha ha ha ha ha ha!!
    Co do tych ładnych gór i przystojnych fecetów to się zgadzam w pełnej ciągłości. Niech to będą nawet macho na swoich śmierdzących maszynach ale .... Niestety mam słabość do macho i to dużą. Stąd ten wyjątek. Tylko jak odróżnić macho od nie macho.

lucyna
    Guest

Oto jest pytanie jak odróżnić macho od nie macho. Muszę ze skruchą się przyznać, że też mam takie niezdrowe ciągnotki do macho ale warunek muszą być prawdziwi i mieć conajmniej 1.90.

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Cytat Zamieszczone przez naja naja Zobacz posta
    Tylko jak odróżnić macho od nie macho.
    Macho ma inny zapach spalin z maszyny. Niemacho jeździ na dwutakcie i na czterotakt go nie stać:P Kształt maszyn też wyraźnie się różni:P Niemacho ma zwykle strucla, a dawniej miewał Forda Kartona. Macho poniżej 'grand szeroki' nie schodzi :) Poza tym podstawa karku - wyraźnie zaznaczają się różnice średnicy, ale tylko w przypadku użytkowników quadów i terenówek:D
    Ponadto każdy macho ma napewno apaszkę przepoconą i przesiąkniętą wonią tak podniecającą, że od razu to poczujesz:)
    Aha...zwróć ewentualnie uwagę na cygaro :P Na Turbachu widziałem macho, który z racji wieku był już nieco zjełczały, ale w ryju...ups...przepraszam...w uściech, trzymał cygaro hawajskie za 100 baksów sztuka. O innych cygarach macho nic mi nie wiadomo:P Na ten temat można by długo, ale cały jest OT więc kończe:P
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    stąd

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Macho ma inny zapach spalin z maszyny. Niemacho jeździ na dwutakcie i na czterotakt go nie stać:P Kształt maszyn też wyraźnie się różni:P Niemacho ma zwykle strucla, a dawniej miewał Forda Kartona. Macho poniżej 'grand szeroki' nie schodzi :) Poza tym podstawa karku - wyraźnie zaznaczają się różnice średnicy, ale tylko w przypadku użytkowników quadów i terenówek:D
    Ponadto każdy macho ma napewno apaszkę przepoconą i przesiąkniętą wonią tak podniecającą, że od razu to poczujesz:)
    Aha...zwróć ewentualnie uwagę na cygaro :P Na Turbachu widziałem macho, który z racji wieku był już nieco zjełczały, ale w ryju...ups...przepraszam...w uściech, trzymał cygaro hawajskie za 100 baksów sztuka. O innych cygarach macho nic mi nie wiadomo:P Na ten temat można by długo, ale cały jest OT więc kończe:P
    Derty przeceniasz moją inteligencję. Jam prawie blondynka. Chyba będę szukać prawdziwych mężczyzn.
    Wątpię aby powstał park narodowy. W jego miejsce powołano promocyjny kompleks lasów Lasy Birczańskie. tak naprawdę poza rezerwatem o charakterze pierwotnej puszczy karpackiej Turnica i troszeczkę mniej cennego Na Opalonym niewiele pozostało.
    trzcianec to jest to. Może terenówki zniszczą łany barszczu. Pięknie się rozprzestrzenia. Swoją drogą ciekawe czy to cholerstwo możnaby było porozjeżdżać.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)